Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Test:

Víte, v kterých malérech vám pomůže pojistka?

Poslední hodiny starého roku a uvítání roku nového bývají velmi bujaré. V průběhu všeobecného veselí se však může snadno stát, že se něco úplně nepovede… Zkuste zapřemýšlet, kdy budete muset věci řešit sami a kdy vám může pomoci pojištění.

1.Po novoročním přípitku muž na návštěvě omylem rozbil starožitnou skleněnou vitrínu za 30 000 korun:

2.Ze silvestrovské oslavy, na které si žena dala jen jednu sklenku přípitku, jela domů a dostala smyk. Škoda na autě byla 60 tisíc, na plotě souseda 23 tisíc korun:

3.Při půlnočním ohňostroji se bázlivý pes v panice poranil a bylo nutné s ním jet na akutní veterinární ošetření, které stálo 3 800 korun:

4.Od prskavky na stromečku chytla záclona. Než se oheň podařilo uhasit, škoda byla 20 tisíc korun:

5.Muž si půjčil od kamaráda kameru, aby nafilmoval novoroční sešlost. Kdosi na večírku ji však neopatrně shodil ze stolku, kamera se rozbila a škoda je 10 tisíc korun:

6.Při zahradním ohňostroji vybuchla kvůli neopatrné manipulaci muži v ruce rachejtle takzvané zábavní pyrotechniky a on přišel o tři prsty:

7.Muž strávil silvestrovský večírek v příjemné společnosti a sexuálně se sblížil s jednou z jeho účastnic. Ta ho po několika týdnech informovala, že je těhotná:

8.Na soukromý večírek každý přinesl pohoštění. Po pomazánce s majonézou se však těm, kdo ji jedli, udělalo špatně - onemocněli salmonelózou. U osmi lidí si to vyžádalo pracovní neschopnost:

Finance.iDNES.cz radí

Víte, že správným používáním kreditky můžete značně ušetřit?

Další rady k nezaplacení

Směnárenská kalkulačka