Diskuze

Nebuďte zbytečně pedant, naučte se vycházet vstříc

Forem vedení lidí je celá řada, stejně jako je celá řada typů šéfů. Ti tvrdí z nich, kteří bazírují na každé vteřině příchodu a neúprosně netolerují sebemenší nedostatky svých lidí, ovšem nejsou v oblibě a jejich styl vedení působí spíše jako přežitek z dob totalismu. Moderní šéf má k podřízeným individuální a vnímavý přístup.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alf111

11. 7. 2007 21:41
Hezký článek, díky.

R^

0 0
možnosti

Alf111

11. 7. 2007 21:41
Hezký článek, díky.

[R^]

0 0
možnosti

gurmet

11. 7. 2007 18:09
Naprosté pitomosti.

Do r. 1989 jsem vedl restauraci u Interhotelu s 240 místy a výchovou mladé generace. V té době se hodnotily jenom reálné výsledky. Po r. 1990 se vyrojilo spousta pitomců, kteří si přečetli nějaké teorie a už to začalo. Když na to koukám dnes a hodnotím dnešní gastronomii v lidové podobě je to k pláči. G. :-/ 

0 0
možnosti

tempe

11. 7. 2007 17:03
takového znám

naprostý pablb je šéf Albertina-Tradin.RvTo je ale ultrablb.(Y)

0 0
možnosti

...

11. 7. 2007 17:50
Re: já taky

Jestli on ten problém s pitomcem za šéfa nebude náhodou v tom, že zatímco zaměstnanec musí projít výběrovým řízením, na šéfovská místa jdou často bez testů kamarádi a kamarádi kamarádů ...

0 0
možnosti