- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když člověk celý život chlemtá Bráník v Nonstopu tak mu pak už nemůže chutnat ani jíst. G.
Po přečtení této diskuse a vzpomínce na to, jak jsem nealko pivo od Bernarda po prvním ochutnání raději vylil, jsem měl pocit, že něco není v pořádku na mé straně. Dokonce jsem uvažoval o tom, že pro objektivitu udělám ještě jeden pokus.
Náhodou jsem ale narazil na tento test:
http://podnikani.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090521_145527_firmy_rady_sev a uklidnil se.
Jinak ostatní piva této značky můžu pít bez problémů. Chuťově to sice nic vyjímečného není, ale oceňuji náročnější technologii filtrace před pasterací.
bernard je dnes stejne na urovni ostatnich pivovaru kteri nestihaji a dohaneji to granulovanym extraktem - byl dobry kdyz zacinal ted uz nestiha a pivo je stejne jako kazde jine /krom cerneho/
vyprdni se na přihlouplé kritiky. Teď si zrovna dávám svou oblíbenou kombinaci B+B - Bernard 12° + Becherovka a mám pohodu! Jen občas zaběhni dolů ke Kotyzovi, snaží se tam kluci šidit míru...
podporovat podobne rodinne podniky na ukor mamutich firem. bernard respekt:)
Myslím, že se Stanislav Bernard tak trochu dostává na úroveň Martina C. Putny. Je nesmysl dělit značky piva na ty pro vyučené, se základním vzděláním, s maturitou a s VŠ. Spíš bych to viděl tak, že v Praze a Brně se víc prosazují netradiční druhy piva (větší vliv zahraničí), zatímco ve zbytku republiky se pije klasické Pils (to neznamená, že musí být z Plzně, nebo výrobce součástí skupiny Prazdroj).
Další rozdíl, kterého jsem si všiml je, že doma lidé pijí především desítku, v hospodě lehce převažuje dvanáctka (v Ostravě a okolí těžce), ale co se týče jednotlivých značek Pils, tam bych preference podle vzdělání či věku nehledal.
Ty jo, to mi jako chceš říct že Pils má něco společného s Pilsner?
takových zvelebených firem by mělo být více....Ale s tou charakteristikou cílové skupiny nesouhlasím.. v podstatě to nemá ani racionální základ. Několikrát jsem Barnarda zkusil, přiznám se i z důvodu, abych zkusil něco jiného a nebyl "out" , když ho okolí tak vychvaluje..ale některé jiné značky mi chutnají více. Ale byla by to dobrá studie, ve které vy se testovala správnost hypotézy, že Barnard chutná více aktivním a vzdělanějším a Plzeň, Budvar, Radegast či Holba zase jiné skupině :-) . No tedy pěkná blbost..
Asi tak, nebudu pít Bernard, abych ukázal, že jsem mladý a vzdělaný, když mi nechutná ;)