- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ja jim tedy hodne preju, at se jim dari v jejich podnikani . Proc je u nas porad tolik lidi, co druhym nepreji, kdyz maji uspech. Podnikani neni zadna sranda a kazdy z nas ma moznost to zkusit.... a nemusite mit k tomu miliony, jenom trochu odvahy a min kecani...... ale ono je to lehci si stezovat, ze?
Jo, to mě také hned napadlo .
takova dobra pridruzena vyroba
Kupuji řeckou fetu, ovčí či kozí za cenu 300-400 kč za kg, v čemž je i cena za dovoz z řecka.
Tak nech sa im len darí a svojimi výrobkami a službami robia len dobré meno Slovensku
restaurací a pumpou. Asi dobrý byznys ty sýry, když drží pumpu a hospodu nad vodou.
Tomu se říká rozložení rizik. Tenhle projekt v podstatě nemůže zkrachovat
Budou take delat neco na styl queso cabrales? Pripadne nevi nekdo, kde v CR se da sehnat?
fandím každému co se snaží něco vyrábět a produkovat. Ale ta cena Kozí sýr Sed.... z Moravského krasu nabo Doral stojí cca 380-475 Kč/kg. Čekal bych z Tater levnější cenu.
zrající jsou dražší, je s tím další práce a odpařuje se vlhkost takže je pak "hustší"
Nicméně po přečtení ceny mé nadšení vychladlo. Co se týče té investice, tak je to opravdu hezká pohádka...
tak snad to s těmi sýry nepos...ou jako ty troubové nahoře...
Nerahej sem politiku. Co jsi dokázal ty?