- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Šunka Gold od Steinhausera s 87% procenty masa není špatná, prodává ji mimojiné i Interspar pod svým logem ..
Nevim, jestli je zrovna Steinhauser etalonem kvality, podle meho nazuru NENI kvalitnim vyrobcem.
Na zaklade tohoto clanku jsem se dnes v obchode dival na slozeni jeho vyrobku, obsah masa 59% me nepresvedcil. Naopak me presvedcily klobasky od nejake konkurence s obsahem masa 86 a 92%. Sice je tam stale jeste par procent pro soju a jine nahrazky, ale prece jen je tam toho masa vice nez u tohoto "kvalitniho vyrobce". Konkurenci zamerne nejmenuji, aby me nekdo neosocoval, ze ji propaguji.
Ctete slozeni na vyrobcich a podobne propagacni rozhovory ctete s nadhledem a filtrujte hlavou informace v nich obsazene. Pokud nikdo nebude kupovat podobne malomasove vyrobky a bude brat ty s vetsim obsahem masa, tak i Steinhauser bude muset zacit vyrabet kvalitu z masa, nikoli z nahrazek.
klobásá s 92% masa? to v ní není žádný tuk? to se mi na klobásu fakt nezdá - párek klidně, ale klobása neee
standa_m mi přijde jako hysterka. 20 příspěvků o tom, jak je všechno škodlivé, přitom nezmiňuje v jakém množství to škodí. Neberte ho tolik vážně, buď je to "bio-blázen" a nebo někdo, kdo nevěří ničemu a jí pouze kořínky.
BIO blazen to je dobry
BIO je jenom dalsi pseudo znacka kvality potravin - doporucuji nastudovat co je vse do tzv biopotravin povoleno pridavat
Ne jsem jenom citlivy na tradicni kvalitu zvlaste uzenin a dost mi vadi tluchubove, kteri tvrdi jak dbaji na kvalitu a pritom v klidu prodavaji sunku nalitou vodou.
Je to hnus velebnosti
vám musí chutnat ake hlavně to musí chutnat zákazníkovi
Tak zákazníkům chutná i Coca-cola i párky ze kuřecího separátu. Ale je dobré vědět, že existují i poctiví výrobci a dodávají masné výrobky z opravdového masa.
Fenomen co zacal v polovicui 80 rokov v ceskoslovensku ked zlacneli vacsie mrazaky a zacali s aj vyrabat v calexe ci dovazat. Kazdy mal navalene doma plne mrazaky a ked sa to rozmrazilo muselo sa to ladovat dekami korenin a udit aby to malo aspon nejaky smak..hnus socialny , hlavne plne brucho A to vsetko sme ucili deti..
Ale ako ten co rozumie a ma skusenosti poviem svoj rebricek:
1miesto- korzika, sardinia, spanielsko, taliansko -suche masove vyrobky po nasom. Ziadna slanina sa nevyrovna vysusenej sunke ci pliecku kde nieje nic umeleho a cisty tuk sa pekne leskne na reze, jemna chut ....proste nas juzania predbehli o stovky rokov v masovych specialitach, a asi aj v celkovej kulture jedla. Komunizmus vo svojej fylozofii kde je -viac je lepsie-zabil zdravy rozum a chut narodov. jasne v kazdom narode su magori to len tak na okraj.
iberske prasata-cista chut stavnateho masa-klobasky. ziadne vodnate maso ci doma vychovana svina na plesnivych chleboch.. a potom to musime tu v strednej europe dochutovat tolkymi koreninami a udit silno -aby to malo aspon nejaku chut
cerstve maso je cerstve maso driv ty uzeniny mely smysl, udelala se zabijacka a co s tim masem? mrazaky nebyly a aspon nejaky maso to chtelo uchovat v tech uzeninach
je to stejná chemická fabrika jako ti ostatní?
Netušíte někdo jak je to v reálu?
Stačí se podívat vzadu na balení jejich eso párků či jiných a uvidítě,že je stejné jako u ostatních.
Od té doby,co se trhu chopili velkovýrobci, tak já uzeniny vůbec nejím. Mám pocit, že to začaly být nepoživatelné chemické sloučeniny, zaměřené jen na zisk a nízkou cenu. Kvalita nikde. A překvapuje mne, jak mi to nechybí. Naopak, když minisousto ochutnám, výsledná chuť je sůl,sůl a chemie a z konzistence se mi dělá špatně. Takže na druhé straně, já musím velkovýrobcům poděkovat,jak dbají o mé zdraví. Protože i nešizené a vynikající uzeniny jsou nezdravé potraviny, natožpak to, co se prodává v českých obchodech.