Diskuze

Naše výrobky nám musí chutnat, říká uzenář z dynastie Steinhauser

Když bylo Ladislavu Steinhauserovi asi dvacet let, seděl se spolužáky z veteriny v hospodě a každý říkal, čím by chtěl jednou být. "Chci být ředitelem masokombinátu," prohlásil tehdy a celá hospoda se začala smát. Po patnácti letech se mu sen splnil. Otevřel brány vlastního podniku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hnx

30. 4. 2012 5:50
Šunka ok

Šunka Gold od Steinhausera s 87% procenty masa není špatná, prodává ji mimojiné i Interspar pod svým logem ..

0 0
možnosti

Travnicek

29. 4. 2012 20:25
Steinhauser nic moc

Nevim, jestli je zrovna Steinhauser etalonem kvality, podle meho nazuru NENI kvalitnim vyrobcem.

Na zaklade tohoto clanku jsem se dnes v obchode dival na slozeni jeho vyrobku, obsah masa 59% me nepresvedcil. Naopak me presvedcily klobasky od nejake konkurence s obsahem masa 86 a 92%. Sice je tam stale jeste par procent pro soju a jine nahrazky, ale prece jen je tam toho masa vice nez u tohoto "kvalitniho vyrobce". Konkurenci zamerne nejmenuji, aby me nekdo neosocoval, ze ji propaguji.

Ctete slozeni na vyrobcich a podobne propagacni rozhovory ctete s nadhledem a filtrujte hlavou informace v nich obsazene. Pokud nikdo nebude kupovat podobne malomasove vyrobky a bude brat ty s vetsim obsahem masa, tak i Steinhauser bude muset zacit vyrabet kvalitu z masa, nikoli z nahrazek.

5 0
možnosti

Sir Humphrey Appleby

30. 4. 2012 15:24
Re: Steinhauser nic moc

klobásá s 92% masa? to v ní není žádný tuk? to se mi na klobásu fakt nezdá - párek klidně, ale klobása neee

0 0
možnosti

tlkounev

29. 4. 2012 0:55
.

standa_m mi přijde jako hysterka. 20 příspěvků o tom, jak je všechno škodlivé, přitom nezmiňuje v jakém množství to škodí. Neberte ho tolik vážně, buď je to "bio-blázen" a nebo někdo, kdo nevěří ničemu a jí pouze kořínky.

3 0
možnosti

standa_m

29. 4. 2012 10:48
Re: .

BIO blazen to je dobry ;-D;-D;-D

BIO je jenom dalsi pseudo znacka kvality potravin - doporucuji nastudovat co je vse do tzv biopotravin povoleno pridavat R^

Ne jsem jenom citlivy na tradicni kvalitu zvlaste uzenin a dost mi vadi tluchubove, kteri tvrdi jak dbaji na kvalitu a pritom v klidu prodavaji sunku nalitou vodou.

Je to hnus velebnosti ;-€

4 0
možnosti

Neposlušný_občan_Rebel

28. 4. 2012 23:20
Ne tak

vám musí chutnat ake hlavně to musí chutnat zákazníkovi

0 0
možnosti

yanoshick

29. 4. 2012 11:55
Re: Ne tak

Tak zákazníkům chutná i Coca-cola i párky ze kuřecího separátu. Ale je dobré vědět, že existují i poctiví výrobci a  dodávají masné výrobky z opravdového masa.

  

http://dobreazdravo.wordpress.com/

0 0
možnosti

Carmel Tel

28. 4. 2012 23:17
Tak isto mrazaky

Fenomen co zacal v polovicui 80 rokov v ceskoslovensku ked zlacneli vacsie mrazaky a zacali s aj vyrabat v calexe ci dovazat. Kazdy mal navalene doma plne mrazaky a ked sa to rozmrazilo muselo sa to ladovat dekami korenin a udit aby to malo aspon nejaky smak..hnus socialny , hlavne plne brucho:-( A to vsetko sme ucili deti..

0 0
možnosti

Carmel Tel

28. 4. 2012 23:10
nic proti dynastii

Ale ako ten co rozumie a ma skusenosti poviem svoj rebricek:

1miesto- korzika, sardinia, spanielsko, taliansko -suche masove vyrobky po nasom. Ziadna slanina sa nevyrovna vysusenej sunke ci pliecku kde nieje nic umeleho a cisty tuk sa pekne leskne na reze, jemna chut ....proste nas juzania predbehli o stovky rokov v masovych specialitach, a asi aj v celkovej kulture jedla. Komunizmus vo svojej fylozofii kde je -viac je lepsie-zabil zdravy rozum a chut narodov. jasne v kazdom narode su magori to len tak na okraj.

iberske prasata-cista chut stavnateho masa-klobasky. ziadne vodnate maso ci doma vychovana svina na plesnivych chleboch.. a potom to musime tu v strednej europe dochutovat tolkymi koreninami a udit silno -aby to malo aspon nejaku chut:-/

2 0
možnosti

qawadar

28. 4. 2012 22:37
Uzeniny nejsou zdrave uz z principu

cerstve maso je cerstve maso R^  driv ty uzeniny mely smysl, udelala se zabijacka a co s tim masem? mrazaky nebyly a aspon nejaky maso to chtelo uchovat v tech uzeninach

2 0
možnosti

ZamrzlejPubertak

28. 4. 2012 22:21
A dělají ty svoje výrobky skutečně poctivě, nebo

je to stejná chemická fabrika jako ti ostatní?

Netušíte někdo jak je to v reálu?

1 0
možnosti

alandelon

28. 4. 2012 22:58
Re: A dělají ty svoje výrobky skutečně poctivě, nebo

Stačí se podívat vzadu na balení jejich eso párků či jiných a uvidítě,že je stejné jako u ostatních.

4 0
možnosti

aristokrat.ducha

28. 4. 2012 21:10
steinhauser že by byl nějakej zázrak?

0 0
možnosti

alandelon

28. 4. 2012 22:58
Re: steinhauser že by byl nějakej zázrak?

ne není to zázrak

4 0
možnosti

Quix

28. 4. 2012 18:22
Kvalita

Od té doby,co se trhu chopili velkovýrobci, tak já uzeniny vůbec nejím. Mám pocit, že to začaly být nepoživatelné chemické sloučeniny, zaměřené jen na zisk a nízkou cenu. Kvalita nikde. A překvapuje mne, jak mi to nechybí. Naopak, když minisousto ochutnám, výsledná chuť je sůl,sůl a chemie a z konzistence se mi dělá špatně. Takže na druhé straně, já musím velkovýrobcům poděkovat,jak dbají o mé zdraví. Protože i nešizené a vynikající uzeniny jsou nezdravé potraviny, natožpak to, co se prodává v českých obchodech.

3 0
možnosti