Diskuze

Šéfkuchař Radek Šubrt: Kdybych dlužil dodavatelům, styděl bych se

Tvář šéfkuchaře Radka Šubrta zná v Česku spousta lidí. V televizní kuchařské show MasterChef se představil jako náročný porotce a odborník na gastronomii. O své práci říká, že je to dřina, ale nestěžuje si. "Fandím řemeslům, protože úředníků máme už hodně. Řemeslník bude vždycky důležitý," říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tuhle restauraci mam velice rada, od te doby, co jsem to poznala, nechodim na obedy nikam jinam. Opravdu vynikajici.

0 0
možnosti

Nevím, kdybych nezaplatil za dodávku piva řidiči avie cash - příští den již nepřijede. Tak to funguje u nás. A se vším, nejen s pivem.

0 0
možnosti

Amade je fajn a pan Šubrt na hosty velmi milý.

2 0
možnosti

Ve světle tohoto rozhovoru by vzhledem k platební morálce a manažerskému přístupu vlastníků restauratérských zařízení spíše měl být veden "spis" na každého z nich.

1 1
možnosti

Hodnocení si můžete vyžádat a zaměstnavatel je povinen ho poskytnout. Podle mě je to ale k ničemu.

0 0
možnosti

Žádný zaměstnavatel takovou povinnost nemá.

0 1
možnosti

Člověk co nechce říct, ani rámcově kolik si může u něj někdo vydělat, se většinou stydí za to, že dává almužnu a moc dobře to ví. Pokud vím, že zaměstnance platím dobře, tak když rozhlásím kolik nabízím,  jsem pro případné další zaměstnance dobrý zaměstnavatel, je o mne zájem a mohu si více vybírat.

;-)

To potulování se hotovosti v kšeftu, přímo svádí k černým prachům. :-P

3 3
možnosti

Rozhovor je v Ekonomice, titulek Kdybych dlužil dodavetelům, styděl bych se. Ale co zaměstnanci? Říkáte  - Zaměstnance platíme průběžně, abychom neměli mezi sebou velká čísla - co si pod tím představit? Předpokládám, že dostanou zálohu a ve výplatním termínu doplatek. Protože jestli dluží zaměstnancům mzdy nebo je vyplácí pozdě a ještě po částech, tak to není nikdo, o kom by stálo za to psát.

3 1
možnosti

Platí je týdně...

1 0
možnosti

Problém je pane Šubrte, že mnoho lidí nemá ani na nájem a jídlo. Těžko si můžou odkládat peníze stranou . V restauracích je standardem peníze těsně nad min. mzdou .

4 3
možnosti

Kolik je podle vás "mnoho" a proč nemají na nájem ani jídlo? Dle údajů ČSÚ má 95 % lidí nad 10 000 Kč a 25 % lidí nad 16 000 Kč měsíčně. A i z minimální mzdy se dá vyžít (tedy zaplatíte bydlení a jídlo), navíc v restauracích jsou poměrně velkou složkou mzdy nedaněné peníze bokem...

4 1
možnosti

V televizní show na mě působil velice nepříjemně a arogantně.

7 4
možnosti