Diskuze

Na začátku investovali 20 tisíc, už mají šest zaměstnanců a rostou

Vyrábět cider byl jen takový nápad, který se před skoro pěti lety zrodil v jedné dejvické hospodě nad nápojovým lístkem. Dnes mají Cyril Holub a Ondřej Frunc prosperující podnik, kde vyrábějí nejen nízkoalholický nápoj z jablek, ale i limonády nejrůznějších chutí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je videt, ze je leto. Kolikrat me napadlo jestli to idnes.cz ma nejakeho sefa vydani nebo tak neco, protoze zverejnovat takove nesmysly to je des. ;-D

1 16
možnosti
Foto

ale je úžasné že komentujete kdejaké nesmysly

3 0
možnosti
KL

neni to sasa blau z e15?

0 0
možnosti
JV

Fantastický pan Lišák..., co? ;-)

0 0
možnosti
MK

Je pořád levnější než masově vyráběný cider od staropramenu a ten bych čekal levnější.

0 0
možnosti
Foto

Ještě se autorka měla zeptat, jestli mají repasované favority a jestli chodí na Náplavku.

4 0
možnosti
AR

A43d10a49m 50R14y55c55h59l50ý

19. 7. 2014 21:04

Moc jim fandím..Nedávno tu byl blog, kde si paní stěžovala na byrokracii při rozjezdu vlastní výroby marmelády.. Tito hoši asi takové problémy neměli nebo v tom umí chodit

5 1
možnosti
VB

Jsem překvapena, že po několika letech zjistili, že by měli mít vlastní sad, já bych jistě tímto začala jako první, což je základ surovina a technika.Cena je dost vysoká ve srovnání s pivem či colou, snad budou uvažovat o nějakých úsporách ve výrobě.

3 11
možnosti
PM

Takže pokud budete chtít provozovat pekárnu, pořídíte si pravděpodobně nejdříve nějaké ty polnosti a mlýn, že?

Věro, jste úplně mimo. Pivovary nakupují suroviny, mnohá vinařství nakupují suroviny, výrobci marmelád nakupují suroviny, konzervárny nakupují suroviny, výrobci hotovek nakupují suroviny, mrazírny nemají zpravidla své rybářské flotily a kupodivu například ani automobilka nevyrábí plasty a kov, stejně jako stavební firmy cement a nevlastní pískovny.

Stejně tak jste mimo i cenově - možná opravdu nevíte, o čem se píše, ale cider vážně není ekvivalent Coly.

22 0
možnosti
PS

Pekne. Me se zase libi Restaurace nove generace. Vlastní minipivovar, vyrobí krome piva 1,2 tuny odpadu, který se skrmi rybam a mate maso i zeleninu BIO z vlastního akvaponickeho skleniku.[>-]

Na podzim by to mělo slapat v Jesenikach.  Mensi v Ricanech.

4 4
možnosti
PS

vyrobi si sam pivo, maso i zeleninu. Tepelne cerpadlo tam jiz mají, teplo z chlazeni piva jde do skleniku. Diky tepelnému cerpadlu mají levne energie.

Tedy, levne energie + suroviny BIO. To je jina chut a kvalita, nez z hypermarketu, nedozrale, přes pul planety prevazene, dozravane v dozravacich inkubátorech...[>-]

4 3
možnosti

Takovým lidem fandím. Nezajímají mě nějaké debilní atesty, jestli prvotně investovali 20 nebo 30 tisíc, je mi to buřt. Proměnili nápad ve svou živnost a nebojí se své nápady měnit ve skutečnost. Je sice možné, že jednou přestřelí a padnou. Ale budou se moci podívat do zrcadla a v klidu si říct, že tomu dali všechno a že se nemají za co stydět. 

Víc takových v naši vlasti místo různých veksláků a podobných "businessmanů" a bude líp.

Kluci fandím Vám, a jak na Vaše nápoje narazím, minimálně je zkusím.

Tento model (mé jablka, má moštárna, má hospoda) už nějaký pátek funguje např. v Bavorsku a je to radost si tam něco dát. Pro mě to je návrát ke kořenům a tomu fandím R^

53 0
možnosti
PM

Úředník spokojený jistě nebude, to si pište.

0 0
možnosti