- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Proč to není označené jako "komerční sdělení"? Článek obsahuje snůšku zavádějících informací a hustou reklamní masírku.
Titulek je naprostý nesmysl. Tedy v mém případě.
chtějí, průzkum, to je ono, chtějí i bio a téměř nikdo to nekupuje
Spíš by Češi rádi jedli to, co jim chutná, ale díky mizerným platům na to nemají a jedí kdejakej sajrajt, který jim vnucují markety, restaurace a pofiderní jídelny.
Souhlasím a navíc ani mnohdy není ze strany zaměstnavatele vůle, zaměstnance na oběd pustit.
Zdravější by byla alespoň hodina na oběd a více pracovních přestávek na svačinu. A to nemluvím o zkrácení pracovní doby.
U nas je zakladnim problemem vzduch.
Jeden z problémů je i to, že vařená jídla v jídelnách (firemních) jsou přesolená, překombinovaná a dovršena UHO omáčkou Vzhledem k takové "kulinářské" frajeřině do závodky přestala chodit už téměř polovina lidí. A kuchaři místo co by se snažili tak stále více polevují Na jedné straně nám lékaři tlučou do hlavy ať solíme miimálně, nejíme přesolené (dosaď co chceš) a přitom nejsou schopni ubrat tam kde to jde - tedy přímo při vaření. Pak je fakt chutnější si udělat jídlo s sebou a třeba jím smrdět spolupracovníkům. Oni už to dělají také.
66% zaměstnaných Čechů vyráží v poledne na oběd mimo pracoviště?!? Tak to je s tou státní správou ještě horší než jsem si myslel. Armáda úředníků bude vyšší než ta armáda generála Pavla.
Ne každý má závodní jídelnu přímo na popravišti.