- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Držím palce ať se povede naplnit plány. Jen super čoko.....
Přes všechno, co jsem četl v diskusi, upřímně držím palce v dalším podnikání, a ptám se, kde nejblíže může kluk z Místku Vaši čokoládu koupit, aby ochutnal a ze svého malého důchodu nemusel hradit vysoké jízdné?
mají obchůdek v Nové Karolině v Ostravě
v jejich čokoterii v Karolině jsem si dala pár makronek, abych věděla, jak chutnají od profíka. Suché, málo náplně, horší jsou snad už jen ve Starbucksu... Doporučuji nepřidávat klasickou mouku, nepatří tam!
Já zbožňuji Michel Cluizel s kousky karamelu a solí.
tak já jedla hořkou se slanými praženými mandlemi a pistáciemi, to bylo něco...tady se neseženou...
jsem zvědav kdy hodí na trh Makoládu
Na stránkách firmy je nabídka 70g čokolády za 140.-Kč. No, nevím, nevím...
Jeste by me zajimalo jaky tuk tedy pani do cokosky dava? Klasicky Tuzeny tuk uz se snad ani nevyrabi. Takze jaky v tom je?
Tužený tuk... vy jste snad spadl s Marsu? Do pravé čokolády patří jedině kakaové máslo!
Bila cokolada neni cololada. A nedivim se ze moc lidem nechutna. Nepripada mi moc pravdive ze cokolada je z velmi drahych surovin. I Belgicka skvela cokolada bude stat max 2/3 te ceny. Proc bych mel kupovay nejakou dalsi neznamou znacku u ktere nebude diky rucni praci jistota stejnych vysledku a chuti?
Bílá čokoláda není špatná, jen je u ní problém s tím, že chutně chutná jen některá (u většiny při pečlivém rozkousání je cítit nepříjemnou pachuť tuku). Samozřejmě v tom není nic z kakaových bobů, takže technicky se o čokoládu nejedná.
A co jako? Myslíte, že v 21. století manufaktury neexistují?
skvěle mě pobavil její ten profil, kde je uvedeno, že po studiu působila ve statutárních orgánech... toho se prosím hned po studiu dosáhne jak??
Po známostech, s tučnou obálkou nebo přes postel