Diskuze

Rok metodou pokus-omyl vařily čokoládu. Nyní nabízejí dvanáct druhů

Gabriela Mikešová má ráda čokoládu. Ale tu opravdu dobrou a poctivou. Jednou ji s kamarádkou napadlo, že by ji mohly i vyrábět. „Když si ženské něco vezmou do hlavy, dotáhnou to do konce,“ říká nyní spolumajitelka čokoládové manufaktury Amali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Držím palce ať se povede naplnit plány. Jen super čoko.....

0 0
možnosti

Přes všechno, co jsem četl v diskusi, upřímně držím palce v dalším podnikání, a ptám se, kde nejblíže může kluk z Místku Vaši čokoládu koupit, aby ochutnal a ze svého malého důchodu  nemusel hradit vysoké jízdné?

2 0
možnosti

mají obchůdek v Nové Karolině v Ostravě

2 0
možnosti

v jejich čokoterii v Karolině jsem si dala pár makronek, abych věděla, jak chutnají od profíka. Suché, málo náplně, horší jsou snad už jen ve Starbucksu... Doporučuji nepřidávat klasickou mouku, nepatří tam!

0 0
možnosti

Já zbožňuji Michel Cluizel s kousky karamelu a solí. :-)

1 0
možnosti

tak já jedla hořkou se slanými praženými mandlemi a pistáciemi, to bylo něco...tady se neseženou...

1 0
možnosti

jsem zvědav kdy hodí na trh Makoládu :-)

2 0
možnosti

Na stránkách firmy je nabídka 70g čokolády za 140.-Kč. No, nevím, nevím...Rv

2 2
možnosti

Jeste by me zajimalo jaky tuk tedy pani do cokosky dava? Klasicky Tuzeny tuk uz se snad ani nevyrabi. Takze jaky v tom je?

0 0
možnosti
Foto

Tužený tuk... vy jste snad spadl s Marsu? Do pravé čokolády patří jedině kakaové máslo!;-O

0 0
možnosti

Bila cokolada neni cololada. A nedivim se ze moc lidem nechutna. Nepripada mi moc pravdive ze cokolada je z velmi drahych surovin. I Belgicka skvela cokolada bude stat max 2/3 te ceny. Proc bych mel kupovay nejakou dalsi neznamou znacku u ktere nebude diky rucni praci jistota stejnych vysledku a chuti?

0 0
možnosti

Bílá čokoláda není špatná, jen je u ní problém s tím, že chutně chutná jen některá (u většiny při pečlivém rozkousání je cítit nepříjemnou pachuť tuku). Samozřejmě v tom není nic z kakaových bobů, takže technicky se o čokoládu nejedná.

2 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
Foto

A co jako? Myslíte, že v 21. století manufaktury neexistují?8-o

1 0
možnosti

skvěle mě pobavil její ten profil, kde je uvedeno, že po studiu působila ve statutárních orgánech... ;-Dtoho se prosím hned po studiu dosáhne jak?? 8-o ;-D

7 0
možnosti

A44l79a20n 53Ř62e16p37k38a

11. 7. 2015 22:02

Po známostech, s tučnou obálkou nebo přes postel ;-D

1 0
možnosti