Diskuze

Omezuje nás papírování, říká řezník, za nímž lidé jezdí stovky kilometrů

Za uzeninami od Zdeňka Carbola jsou lidé ochotni ujet stovky kilometrů. Pravidelně pro ně jezdí Němci a Rakušané, ochutnali je už i v Austrálii, Kanadě a dokonce v Indii. Roční obrat malé rodinné firmy, která vychází z tradice a řemeslo dělá poctivě, se pohybuje kolem dvanácti milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni u nás nadávají na (dávno zrušenou) směrnici EU o křivosti banánů, ale o tom, že u nás bylo (a je) podobných kravin z dílny českých politiků mnohem víc, se většinou mlčí. Jsem rád, že v článku je to napsáno. Obávám se, že nebýt mantinelů z Bruselu, vyráběli by čeští politici ještě mnohem větší paskvily.

3 1
možnosti

Výrobky p.Carbola znám osobně - doporučuji !, obchůdek je zcela zastrčen, (obec Dobrá, u železničního přejezdu vpravo, směr FM). Okolnosti jsou nekonečně stejné. Na počátku vždy byl činný člověk, pak úřady ... Trend pak, obrácený. Ta věta - "Jsem uzenář - nikoliv úředník", vystihuje vše. Není však pořád úplná - ještě bude "Řezník - ajťák" .. Mj., jakou pokladnu a systémy na EET jste si vyhlédnul !? ... A.Babiš, na to má armádu a divizi lidí - a výrobky na ... ! ;-O

4 0
možnosti

autore, Šilheřovice kratce, po ostravsky (a kromě toho je to správně :-)

0 0
možnosti

Pane Carbolo, velice si vážím toho, co děláte a ohromě vám fandím i když vím, že to vůbec nemáte jednoduché. Bohužel většina současných i minulých vlád dělá vše pro to, aby živnostníky zadupali do země. Přitom takové Kostelecké uzeniny od Tricatela (Babiše) nesahají těm vašim ani nad podrážky u bot. Kéž by bylo více takových Carbolů a méně vyčůraných hypermarketů.

9 0
možnosti

P15e84t17r 54M57a77j82e28r

3. 6. 2016 18:26

S živnostníky jako je pan Carbola, kterým záleží na spokojenosti

zákazníka se můžeme posunout do západní Evropy. Jenže je jich málo a mezi timi druhými to mají těžké.

7 0
možnosti

P32a17u98l 96J79a50r54o25s

20. 6. 2016 10:20

Petre,vratil jsem se temer po 30 letech domu.Zil jsem v USA a dodnes [temer 3 roky] si nemuzu zvyknout na pristup podnikatelu k zakaznikovi.V obchodech ,servisech a pod.Vidim,ze jak se ma podnikatel chovat k zakaznikovi,aby zase prisel,je pro ne spanelska vesnice.Potrva to jeste asi hodne dlouho,nez se to tady nauci.

1 1
možnosti

Toho pána neznám, ale hrozně mu fandím. Na dotace a jejich likvidační důsledky vůči malým podnikatelům mám NAPROSTO stejné názory. Je to hnus, který tahá peníze přes všemožné známosti ale nic netvoří. Naopak ničí to, co se samo snaží žít a tvořit.

11 0
možnosti

V marketu jsem kdysi nakoupil hezky česky :-) ,,zážitkové párečky''Dal jsem ohřát čtyři nožičky párků a po ohřátí vyndal čtyři šišky salámu...zážitek na celý život....tak uzeniny pouze u soukromníka,jako je tento pán.

10 0
možnosti

Bohužel, stále má současný režim armády příznivců! Přitom nás ochuzuje o tolik krásných věcí a žádné jiné kladné pochopitelně nepřidává!

Jako školák bych si nikdy nepřipustil, že budu žít pouze v ekvivalentu režimu z let 48 - 89, ve světě ochuzeném o mraky věcí a s totálně vykloktanou morálkou. Je to velmi smutné!

1 3
možnosti

A co byste jako školák dělal, prosím?

0 1
možnosti

No, jestliže se za řezníkem jezdí stovky km daleko, jedná se o typický nedostatek. A nedostatky vytváří jen socialismus.

0 1
možnosti

Se mi vybavila fotka fronty bosych chudaku cekajici na polivku za prvni republiky asi zili v uzasnem dostatku podle vasi filosofie. Navic nezamestnanost je pro fungovani kapitalizmu dulezita, doporucuje se okolo 5 % ... takze nemit praci je podle vas dostatek ... hm.

0 1
možnosti

Dneska opět řada, ještě, že samí chlapi, ti vědí co chtějí na gramy nehledí, ženské neví co by to je pak doba. Jo a zkoušel jsem různá sádla a jedno v lednici dokonce začalo plesnivět, no není u něho nejlevnější, ale kvalita je super a gulášek na jiném než jeho sádle nevařím i Zdeněk P. by se olíznul.

1 0
možnosti