Diskuze

Jezdí po celé Evropě a učí chlapy čepovat pivo

Podle jména byste mohli hádat, že hraje tenis. Podle vizáže byste si mladou drobnou blondýnku představili třeba za pultem luxusního butiku. Jenže Martina Navrátilová stojí za výčepem. Aby ne, žije v Plzni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P30e27t75r 83Ž95á35k

20. 3. 2017 16:30

no já tohle moc neuznávám - souhlasím, že pivo dělá z velké části výčepní, ale ne až tak moc jak ho načepuje, ale jak často vyplachuje potrubí, jak dlouho má naraženo, čím tlakuje...

Nejlíp je to rovnou ze sudu co nejkratším potrubím a pěkně vzduchem tlačené...

Samozřejmě je nutno sud vypít co nejdřív, dva dny už to nevydrží...

Nejvíc dělá ale to potrubí - jsou v Praze hospody s tankovou Plzní a stejně v některé chutná líp a v některé hůř.

1 1
možnosti

P74e72t25r 69H46r97a68b40á67k

20. 3. 2017 12:19

Tak holka asi chodila po plzeňských hospodách a viděla tu bídu v čepování. Ano, zlepšuje se to, ale celkově je to bída. Navíc jak uvedl pan REakouš, kdyby přišla do nějaké putiky všelijaké existence, tak skvělé pivo nenačepuje ani dvacátý pokus. Soutěže a školení probíhají za ideálních konstelací. V tomto ohledu využila toho, že existuje soutěž v čepování, naučila se a živí se tim. Tomu se říká využití situace, ač ve výsledku jde jen o pivo.:-)

1 0
možnosti
Foto

proto chodíme jen tam kde už to umějí ;)

0 0
možnosti

To je teda blábol. Paní se přihlásí na soutěž. Má minimální zkušenosti a skončí hned druhá. To teda musela být soutěž opravdu na úrovni. Aby bylo pivo dobré tak ho může točit kdo chce, ale musí dodržet pár bodů. Pivo musí být ve sklepě kde je chlad, aby se nechladilo šokově. Pivní trubky musí být správně udržované. Pivo se nesmí tlačit CO2. Sklenice musí být před natočením čisté. V hospodě musí být dobrá výtoč, aby pivo nestálo dlouho v potrubí. Pokud je toto dodrženo tak už hodně záleží na sládkoj co uvařil. Výčepní už nemá možnost to moc ovlivnit pokud to není úplnej blb.

9 1
možnosti
Foto

Minimální zkušenosti? proč píšete o někom o kom víte prd? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Základním kritériem ale by mělo zůstat, že bych měl vždy dostat správnou míru a tedy dodržení platného zákona. Tak jak se s tím běžně setkávám v řadě zemí Z. Evropy. U nás je to spíše velkou výjimkou. To ostatní je jen nějaká forma nástavby a marketingu.

0 0
možnosti

Mně více chutná výborné pivo pod míru, než vyvětralé poctivě naměřené R^

6 0
možnosti

P57e58t78r 18S44o67k58o33l

20. 3. 2017 8:11

Pozéři zase řeší v diskuzi Plzeň... tak velký mindráček z jednoho plzeňského piva, které vám nechutná... velké překvapení pro vás asi nebude, že velké spoustě lidí pořád chutná bez ohledu na to, že si usurpujete názor na největšího pivního degustátora v zemi. :-P

7 2
možnosti

mícháte dvě věci - dobré pivo a pivo mi chutná... ne vždy a je součástí b ;)

2 0
možnosti

J90a18n 97Z34a69b93a10b59a

20. 3. 2017 7:53

Tak se podle nadpisu těším na článek o pivu a ono je to o Prazdroji. A bohužel to co je normálně v hospodách není pořádný pivo ani náhodou...

4 2
možnosti

P11e63t71r 30Ž29á30k

20. 3. 2017 16:54

Ale za to pri prohlidce pivovaru podle puvodni receptury nefiltrovane-to je lahudka...

0 0
možnosti

J90i17ř73í 28H22u55d95e54c

20. 3. 2017 7:51

Ona čepuje výborné pivo? Ja tam vidím Prazdroj:)

9 4
možnosti
Foto

trapné, hloupé, zoufale nevtipné :-/

0 1
možnosti

Neměli by se v Plzni spíš učit, jak se má pivo vařit?

14 5
možnosti
Foto

další "znalec".. vtip by měl být vtipný

0 1
možnosti