náhledy
Jak poznáte pravý, nefalšovaný croissant? "Když ho rozříznete, je vidět pevná vnitřní struktura, není potrhaný a vypadá podobně, jako když rozříznete dřevo," říká Jan Ivanco.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Křupavá bageta je vlajkovou lodí pekárny Petite France Boulangerie.
Autor: Petr Topič, MAFRA
V pekárně vsadili na ruční práci.
Autor: Petr Topič, MAFRA
O ovocné štrúdly je na farmářských trzích velký zájem.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Stejně tak se slušně prodávají i muffiny.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Začínali s bagetami a croissanty, dnes dělají v pekárně už třicet druhů pečiva. Velký zájem je v poslední době o chleba.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Pekárna Petite France Boulangerie nabízí nadýchané, máslové, mandlové nebo čokoládové croissanty.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Dříve dováželi majitelé pekárny mouku přímo z Francie, dnes ji dodává jeden šikovný český mlynář.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Najít pekaře, kteří by chtěli pracovat ručně, nebylo lehké. Majítelé pekárny dali na doporučení.
Autor: Petr Topič, MAFRA