náhledy
„Naše firma prodá měsíčně zhruba dvacet tun masa a masných výrobků. Vietnamci dokážou dělat i ryze české tradiční řemeslo,“ říká Tung Nguyen.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
„V Mostě mám prodejnu rok, v Jirkově již pět let. Lidé se ptají, zda je masna skutečně Vietnamců,“ říká Tung Nguyen.
Autor: Dan Materna, MAFRA
Začali jsme napřímo spolupracovat s českými zemědělci. Přišli jsme za nimi a řekli – koupíme od vás prasata, zaplatíme vám hned a nemusíte se o nic starat. V masokombinátech si necháváme prasata porážet a zemědělci ví, že přímý prodej je pro ně ten nejlepší,“ říká Tung Nguyen.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
„Myslím, že jsme ve svém oboru průkopníci,“ říká Tung Nguyen.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
S matkou přijel Tung Nguyen do tehdejšího Československa v roce 1992, když mu byly čtyři roky. Podnikání se učil za pochodu, od 10 let chodil s bratry prodávat do tržnice.
Autor: Dan Materna, MAFRA