náhledy
O mandlovici a produkty z mandlí je v České republice rostoucí zájem. Rodinná firma podnikatelsky Kateřiny Kopové (uprostřed) loni prodala bezmála 17 tisíc lahví Hustopečské mandlovice.
Autor: David Hainall
„Nikdo nezohledňuje, že se snažíte v malém množství vyrábět opravdu kvalitní produkt a vztahují se na vás stejné podmínky jako na velké a zavedené výrobce a distributory,“ říká podnikatelka Kateřina Kopová (uprostřed).
Autor: David Hainall
„Celé mé podnikání je postaveno na pravdivém příběhu, jak jsme u nás v Hustopečích začali před patnácti lety pít Hustopečskou mandlovici a to vše díky bývalému správci mandloňových sadů a vinaři Rudolfovi Poslušném, který recepturu vynalezl a poskytl nám ji. Já už jsem ji pouze zlegalizovala a dala jsem Hustopečské mandlovici tvář,“ říká Kateřina Kopová
Autor: David Hainall