náhledy
Jan Zeman stal se Začínajícím Podnikatelem E&Y roku 2009 a Živnostníkem roku 2010.
Autor: archiv: Zemanka
Sladké sušenky vyráběné podle vlastní receptury.
Autor: archiv: Zemanka
Slané krekry vyráběné podle vlastní receptury.
Autor: archiv: Zemanka
Krekry jsou v bio kvalitě.
Autor: archiv: Zemanka
"Z nekvalitních surovin ale kvalitní výrobek neuděláte. Proto používáme kvalitní certifikované biosuroviny, ve kterých není žádná chemie, žádná aditiva, žádná éčka ani barviva a zvýrazňovače chutí," říká Jan Zeman.
Autor: archiv: Zemanka
Biosušenky vyrábějí v Zemance podle vlastních receptů.
Autor: archiv: Zemanka
Roční obrat biopekárny se pohybuje okolo 30 milionů korun.
Autor: archiv: Zemanka
„Za předchozím podnikáním jsem udělal tlustou čáru,“ říká Jan Zeman.
Autor: Dan Materna, MAFRA