Každý stárne. Ale počítač nejvíc! - Tisková zpráva

Koupit si nový počítač není žádné velké terno. Za chvíli Vám totiž díky obrovskému technologickému pokroku zůstane na krku zastaralý, mnohdy vpravdě muzeální kousek. Neklesejte na mysli! Změna je tady!

Společnost OB Leasing nyní nabízí operační leasing počítačů. Je to vlastně výhodný pronájem počítače. Držet krok s vývojem techniky je najednou mnohem snazší: po skončení smlouvy si OB Leasing starý počítač zase odveze a můžete si vybrat zbrusu nový přístroj.

Provozování této služby je samozřejmě náročnější, než klasický leasing. Je třeba obstarat odborníky na hardware i software, zajistit případné opravy v průběhu trvání smlouvy a nakonec také sehnat staršímu, ale stále funkčnímu počítači nové uplatnění. To vše OB Leasing umí díky nedávno uzavřené smlouvě s americkou leasingovou společností CIT.

Ta patří mezi největší firmy svého druhu na světě a má s pronájmem high-tech technologií dlouholeté zkušenosti. Kromě odborné podpory od ní OB Leasing v ČR také převzal obsluhu celosvětových smluv o spolupráci s některými výrobci informačních technologií, jako je například DELL.

Tato na českém trhu nová služba je samozřejmě výhodná především pro firmy, pro které je udržování kroku s vývojem počítačové techniky životní nutností. Jaký je o ni zájem, o tom svědčí jasná fakta: za krátkou dobu fungování služby již byly uzavřeny smlouvy za desítky milionů korun.

OB Leasing je v současné době nejdynamičtěji se rozvíjející leasingovou společností v České republice. Vloni se vyšvihl na druhé místo mezi leasingovými giganty v České republice a zaznamenal vysoký nárůst počtu uzavřených smluv o 47 procent. Nová služba operačního leasingu počítačové a telekomunikační techniky je dalším důkazem, že si své přední místo nevydobyl náhodou.

Chcete nový počítač a bojíte se, že vám zestárne? Zeptejte se na nabídku společnosti OB Leasing u vašeho prodejce počítačů nebo se obraťte přímo na jednu z poboček společnosti OB Leasing. Kromě toho jsou podrobnosti k dispozici na stránkách www.obleasing.cz.

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců % měsíců
Měsíčně spořte
Zjistit přesnější výpočet