Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Který den v týdnu se vám pracuje nejlépe?

  16:57aktualizováno  16:57
DITA DUDKOVÁ, externí PR & Marketing konzultant: Rozhodně v pondělí a úterý.
DITA DUDKOVÁ, externí PR & Marketing konzultant: Rozhodně v pondělí a úterý. Jsem zvyklá plánovat si celý svůj týden v neděli večer. Díky tomu neztrácím čas v pondělí ráno a vím přesně, čemu se musím věnovat. V pondělí a úterý mám také nejvíce energie a odhodlanosti dokončit a vyřešit to, co se třeba nepodařilo v týdnu minulém. Soustředím se na to, abych si v diáři odškrtala splněné úkoly hned zpočátku týdne. Mohu se tak pak těšit na volné páteční odpoledne.

PETR SÝKORA, majitel společnosti Papirius: Tak jako sportovec nebo motor auta, i člověk potřebuje nějaký čas, než se pracovně rozjede" na plné obrátky. Mně osobně se pracuje nejlépe od úterka do čtvrtka. Mezi těmito dny už nevidím rozdíl. PAVEL NOVÁK, manažer, Ami Communications: Nejlépe se mi možná pracuje v úterý a ve středu - člověk už je rozjetý" a ještě se nestačil nastřádat spánkový deficit, který pociťuji zejména na pod- zim a v zimě koncem týdne.

PETR KOLÁŘ, editor, Xantypa: Na novinách a časopisech je nejhorší to, že musí vycházet pořád dokola, takže vytvářím našim majitelům nadhodnotu každý den. A rád. Ale stejně je nejlepší čtvrtek. V pátek ráno jdu na tenis a pak už se blíží víkend...

DRAHOMÍRA JIRÁKOVÁ, tisková mluvčí McDonald's: Nejlépe se mi pracuje od úterka do pátku. Pondělí je náročný den, kdy je nejvíce pošty, telefonátu a jednání. Je to startovací přípravný den, kdy vycizeluji program na celý týden. O víkendech se snažím nepracovat, ale pokud chci něco v klidu napsat, volím i tyto dny.




Hlavní zprávy

Další z rubriky

Poldi Kladno
Vybudoval slavnou ocelárnu Poldi, úspěšný Karl však zůstal neznámý

Na konci 19. století ho znal snad každý ve střední Evropě. Karl Wittgenstein byl skvělý podnikatel a obchodník. Zároveň tvrdý šéf a otec, jehož život byl víc...  celý článek

Majitel vinařství v Kutné Hoře Lukáš Rudolfský
Obnovuje staré vinice a vyrábí naturální víno. Učí se od něj i cizinci

Lukáš Rudolfský je původně ajťák. K podnikání se dostal úplně náhodou, ale v zemědělství se našel. Vyrábí zcela přírodní nápoj, obnovuje středověké vinice a...  celý článek

Alex Craffonara
Byl u nás Murdoch či princ Albert, říká šéf luxusní horské restaurace

V nadmořské výšce dvou tisíc metrů servírují mořské plody, zvou ty nejznámější DJ a zdejší večírky jsou vyhlášené tak, že sem jezdí celebrity z celého světa....  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.