Obchodní dům.cz zřídil nové logistické centrum (tisková zpráva)

Pro rychlejší odbavování objednávek a pro snahu maximálně vyhovět časovým požadavkům zákazníků, otevřel Obchodní dům.cz další distribuční centrum, a to v Praze.
Obchodní dům.cz - největší čistě elektronický obchod v České republice (zdroj: Deloitte & Touche – Tržby českých internetových obchodů v roce 2000) - je provozovaný od roku 1998 společností K. D. Marketing s.r.o. a zabývá se především prodejem domácích elektrospotřebičů, spotřební elektroniky a mobilních telefonů.

Až donedávna tento internetový obchodní dům vyřizoval veškeré objednávky včetně rozvozů zboží zákazníkům ze dvou distribučních center, a to z Mladé Boleslavi a z Brna. Z důvodů rychlejšího odbavování objednávek a snahy maximálně vyhovět časovým požadavkům zákazníků právě na rozvozy zboží, bylo otevřeno další distribuční centrum, a to v Praze.

Jeho otevřením Obchodní dům.cz potvrzuje trend neustálého zkvalitňování a rozvoje svých služeb zákazníkům.

Exekuce sužují už i střední třídu, je to problém, varují odborníci

Do exekucí se dostávají už i lidé ze střední třídy, kteří si nikdy nemysleli, že se jim něco takového může stát. Ve videorozhovoru na to upozorňují odborníci.  celý článek

Polepší si rodiny s dětmi? Přehled novel, které ovlivní jejich příjmy

Ještě letos, ale hlavně od ledna příštího roku, začne platit hned několik novel zákonů, které výrazně ovlivní rozpočet rodin s dětmi. Jak se změní daňová sleva...  celý článek

Jiří Grund, výkonný ředitel APMS
Placení esemeskami se stává terčem útoků podvodníků, varuje expert

Zaplatit za službu či zboží prostřednictví SMS je pohodlné a rychlé. Platíme takto třeba parkovné a jízdenky na MHD, kupujeme si hudbu a videa na internetu a...  celý článek

Sobotka: Minimální mzda bude od ledna 12.200 korun. Co na to ekonomové a firmy?

Minimální mzda v Česku se od ledna zvýší o 1200 korun na 12.200 korun, tedy o 11 procent. Rozhodl o tom dnes kabinet. N... celý článek