náhledy
Zbyněk Hampl z Dobré na Frýdecko-Místecku se nedávno vrátil z Anglie, aby tady pomohl kamarádovi „rozjet“ novou restauraci.
Autor: Jan Smekal, MF DNES
„Nabídku kamaráda vést jeho restauraci jsem přijal hlavně proto, že je tady skvělý tým,“ říká Zbyněk Hampl.
Autor: Jan Smekal, MF DNES
„Pohostinství je nejtvrdší byznys na světě,“ říká Zbyněk Hampl.
Autor: Jan Smekal, MF DNES
Majitelé restaurací a hospod často zaměstnávají lidi, které to nebaví, nemají k tomuto oboru vztah, což může být samozřejmě podmíněno nízkými platy.
Autor: Jan Smekal, MF DNES
Je to správné, nebo ne? Anketa o zákazu kouření v restauracích
„Věřím, že bude personál táhnout za jeden provaz, hospoda bude dříve či později prosperovat,“ říká Zbyněk Hampl.
Autor: Jan Smekal, MF DNES