náhledy
Základní sýry připravují pro firmu Degust farmáři z okolí Brixenu. Manželé Baumgartnerovi je pak dochutí.
Autor: Archiv Hans Baumgartner
Sýry dozrávají ve starém vojenském bunkru, je tam pro ně dobré klima.
Autor: Archiv Hans Baumgartner
Původně to byl pro manžele Baumgartnerovy jen koníček, ale před deseti lety se sýrárně začali věnovat naplno.
Autor: Archiv Hans Baumgartner
V Degustu koupíte i sýry s čokoládou. Například Chocobert je kozí sýr se 70procentní čokoládou uvnitř, CaRuBlú je zase modrý plísňový sýr s čokoládovými boby z Venezuely a Ekvádoru smíchané s pětiletým rumem.
Autor: Archiv Hans Baumgartner
Manželé Baumgartnerovi vyrábějí až 200 druhů sýrů a inspirují se i v letitých knihách.
Autor: Archiv Hans Baumgartner