Tisková zpráva: GE Capital Bank je jedničkou na českém trhu GSM bankovnictví

GE Capital Bank začala svým klientů nabízet GSM Banku v polovině října. Za necelé tři měsíce si tuto službu u GE Capital Bank otevřelo zatím 69 000 klientů. GE Capital Bank se tak stala nejúspěšnější bankou na českém trhu v oblasti GSM bankovnictví. Speciální nabídka k aktivaci GSM Banky, v jejímž rámci lze získat zdarma k účtu mobilní telefon, vyprší za čtyři týdny.

Více než polovina všech uživatelů GSM bankovnictví v ČR je klienty GE Capital Bank. Ti mohou díky GSM Bance využívat služeb GE Capital Bank 24 hodin denně sedm dní v týdnu.

Zájem klientů o GSM Banku je důkazem nejen kvality tohoto produktu, ale i správnosti na českém trhu zcela nového komplexního přístupu GE Capital Bank k GSM bankovnictví. GE Capital Bank totiž nechtěla pouze doplnit svou nabídku služeb o GSM bankovnictví - GE Capital Bank chce, aby její klienti tuto novou službu aktivně využívali. Součástí této strategie je speciální nabídka, jejíž součástí je možnost získání mobilního telefonu zdarma. „Dynamický růst počtu klientů využívajících GSM Banku správnost našeho přístupu potvrzuje. Je to zároveň i důkazem toho, že jsme přesně vystihli potřeby klientů,“ řekl Tomáš Salomon, ředitel drobného bankovnictví GE Capital Bank.

Pokud si tedy klient vybere speciální nabídku k aktivaci GSM Banky na 24 měsíců, má možnost získat k účtu mobilní telefon s Twist kartou. Zájemci o tuto časově omezenou speciální nabídku mají dosud ještě stále možnost ji využít. Tato nabídka však platí již jen čtyři týdny. Klienti mají tedy již jen třicet dní na její získání.

GSM Banka GE Capital Bank umožňuje klientům:
· zadávat platební příkazy ze všech běžných korunových účtů,
· zjisťovat aktuální zůstatky na všech svých účtech (běžném, spořícím, termínovaném, úvěrovém),
· zjišťovat pohyby na svých účtech (tři poslední příjmy či výdaje),
· vyhledávat transakce podle jím zadaných kritérií (podle období, částky, variabilního symbolu),
· získávat bankovní informace:
- aktuální devizové a valutové kurzy GE Capital Bank,
- aktuální úrokové sazby jednorázových termínovaných vkladů GE Capital Bank.

O tom, že klienti tyto funkce GSM Banky skutečně využívají, svědčí počet SMS s bankovními operacemi, které již klienti do banky zaslali. Jejich počet dosáhl od 23. října 2000, kdy byla GSM Banka aktivována, přibližně 640 000.

Součástí komplexního a osobního přístupu GE Capital Bank je nejen umožnění výběru speciální nabídky s parametry, které odpovídají klientovým požadavkům a potřebám, ale i srozumitelné vysvětlení možností GSM Banky a názorné předvedení GSM bankovnictví každému klientovi. Na obchodních místech GE Capital Bank jsou k tomuto účelu připraveni vyškolení osobní bankéři s demonstračními mobilními telefony.

GSM Banku si mohou zřídit majitelé všech běžných korunových účtů vedených v GE Capital Bank. Mohou ji získat i noví klienti, a to již při otevření účtu. Aby mohl klient GSM Banku používat, musí být klientem společnosti RadioMobil, a. s., současně mít bankovní SIM kartu a jeho telefon musí podporovat SIM Toolkit a GSM bankovnictví. Pokud tomu tak je, je okamžitě po podpisu smlouvy o využívání GSM Banky GE Capital Bank klientovi na obchodním místě nahrána do jeho SIM karty bankovní aplikace.

Pokud SIM karta bankovní aplikaci nepodporuje, je klientům GE Capital Bank zdarma po předložení platební karty GE Capital Bank ve značkových prodejnách Paegas vyměněna. Pak je na obchodním místě banky klientovi do nové SIM karty nahrána bankovní aplikace.

Podrobné informace o GSM Bance mohou klienti získat na obchodních místech GE Capital Bank, bezplatné informační lince 0800 10 30 60 či na internetové adrese www.gsmbanka.cz. Součástí stránek www.gsmbanka.cz je i unikátní 3D animace a interaktivní ukázka ovládání GSM Banky pomocí mobilního telefonu.

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců % měsíců
Měsíčně spořte
Zjistit přesnější výpočet

Inteligentní bankomaty umí peníze nejen vydávat, ale i přijímat a vkládat na...
K bankomatům přibývají i vkladomaty, je jich už 760. Dají se ošidit?

Nosit větší hotovost u sebe, nebo nechat balík peněz ve firmě či doma v šuplíku může být docela riziko. Pokud nemáte bytelný trezor, je lepší poslat peníze na...  celý článek

Milion uložený na rok: někde vydělá 396 korun, jinde až 9 386 korun

Mít peníze „nasyslené“ v bance není aktuálně žádné velké terno. Ale co třeba se 150 tisíci či s milionem, o kterých víte, že je budete za rok potřebovat?  celý článek

Bezkontaktní karta odmítla třikrát poslušnost. Transakce proběhla až po vložení...