Tisková zpráva - „Zeptej se mě na cenu“ navrhněte si komunikační řešení pro Vaši kancelář

Společnost Alcatel přináší na trh unikátní webovou aplikaci, která pomůže laikům i odborníkům ve výběru telefonní ústředny

Unikátní webová aplikace pomůže ve výběru telefonní ústředny laikům i odborníkům

Značně usnadněnou práci má od nynějška každý, kdo uvažuje o koupi telefonní ústředny pro svůj podnik či firmu. Pod názvem „Zeptej se mě na cenu“ spustila společnost Alcatel internetovou aplikaci, která provede zájemce o koupi telefonní ústředny celým procesem výběru, nabídne mu optimální řešení, spočítá cenu a kontaktuje zájemce s prodejcem – to vše na adrese www.alcatelplus.cz/config Zařízení je unikátní především tím, že do tohoto segmentu trhu přináší otevřenost a vstřícnost vůči zákazníkům, která zde prozatím nebyla zcela obvyklá - jak laikové, tak odborníci si mohou vybrat požadované řešení a okamžitě zjistí jeho cenu.

Výběr komunikačního řešení může probíhat ve dvou úrovních – v první fázi zájemce uvede, kolik se v jeho firmě používá telefonních přístrojů a počítačů a aplikace mu nabídne okamžité řešení. Ve druhé, odbornější fázi nabízí aplikace další upřesnění, které může zákazník sám měnit – zohlednit analogové, digitální a ISDN připojení, měnit počet vnitřních a vnějších linek, zahrnout bezdrátové přístroje, VOIP, rozšíření ústředny o systém DECT a další. Obdobným způsobem je možno navrhnout k ústředně datovou síť LAN skládající se z aktivních prvků.

Společnost Alcatel očekává, že aplikace „Zeptej se mě na cenu“ přispěje výrazným způsobem k informovanosti zákazníků o jejích produktech v oblasti telefonních ústředen pro malé a střední podniky až do 150 zaměstnanců a navíc zcela novým způsobem zdokonalí jejich prodejní servis.

Exekuce sužují už i střední třídu, je to problém, varují odborníci

Do exekucí se dostávají už i lidé ze střední třídy, kteří si nikdy nemysleli, že se jim něco takového může stát. Ve videorozhovoru na to upozorňují odborníci.  celý článek

Dluhy na nájemném a službách mohou být důvodem pro výpověď nájemce z nájmu...
Nájemníků, kteří jí dluží už přes sto tisíc, se zbaví po dvou letech

Paní Marie před pěti lety zdědila po rodičích starší rodinný domek v Olomouci. Sama se tam stěhovat nechtěla, ale dům ani nechtěla prodat pro případ, že by o...  celý článek

Oddlužovacím „šmejdům“ odzvonilo. Platí změny v osobních bankrotech

Dluhy řeší osobním bankrotem každý rok přes 20 tisíc Čechů. Většina z nich si nedokáže poradit s žádostí o oddlužení, a tak využívá služeb speciálních agentur....  celý článek

Sobotka: Minimální mzda bude od ledna 12.200 korun. Co na to ekonomové a firmy?

Minimální mzda v Česku se od ledna zvýší o 1200 korun na 12.200 korun, tedy o 11 procent. Rozhodl o tom dnes kabinet. N... celý článek