2003: Jaký bude útok na naše peněženky

S novým rokem přicházejí tradičně změny ze strany státu a finančních institucí, které budou mít vliv na množství našich peněz. Důchod, bankovní poplatky, pojištění, energie - změny v těchto oblastech určitě ovlivní naše finance. Kdo bude letos trpět nejvíce? Nalezneme vůbec oblast, ve které letos ušetříme?

Co čeká rodinné finance v roce 2003?

Jak se bude dařit rodinným rozpočtům v roce 2003? Lépe, nebo hůře než loni? Dotknou se vůbec změny, které ovlivní rodinné finance, právě vás? Přesvědčte se sami.

Důchody vzrostou všem, platy jen někomu

Od 1. ledna mohou důchodci utrácet každý měsíc o něco více než v loňském roce. Ale nejen oni. Také další lidé budou potěšeni zvýšením příjmu. Koho se to týká? Kolik můžete očekávat?

Elektřina levnější, plyn a voda dražší

Budeme si letos muset dávat větší pozor na spotřebu energie? Již dlouho se mluví o tom, že zatímco elektřina zlevní, tak plyn a voda podraží. Vychýlí se nové ceny opravdu citelně?

Pojištění domů a domácností podraží

Zatímco v loňském roce se katastrofické scénáře velkého zdražování pojistek nenaplnily, tentokrát pojišťovny zvyšovaly pojistné bytů a rodinných domů již na sklonku loňského roku. O kolik?

Autobusy nepodraží, vlaky dokonce zlevní

Po zkušenostech z uplynulých let většina lidí spojuje příchod nového roku se zvyšováním cen. Tentokrát to však vypadá, že alespoň v oblasti veřejné dopravy zdražování nepřijde.