Chystá se valná hromada poškozených věřitelů PI

Valná hromada občanského sdružení Asociace poškozených Private Investors a Online Investors (APPI) se koná v pondělí 16. září 2002 v 18 hodin v sále hotelu Ariston, Seifertova 65, Praha 3. Registrace proběhne od 17:30 hod. u recepce hotelu.

Poškození klienti, kteří doposud nejsou členy APPI, se jimi mohou stát po předložení smlouvy s PI nebo posledního výpisu portfolia. Valná hromada by měla především projednat aktuální situaci v kauze PI a prodiskutovat další postup věřitelů.

Program valné hromady:

1. Zahájení

2. Zpráva o vývoji kauzy PI

3. Vyúčtování

4. Diskuse a závěr

Nedávno byly také spuštěny internetové stránky Garančního fondu obchodníků s cennými papíry. Naleznete je na adrese www.gfo.cz. Na těchto stránkách můžete, mimo jiné, nalézt i informaci o zahájení výplat poškozených klientů. Vzhledem k nedostatku prostředků v Garančním fondu dostávají v současnosti klienti (se správně vyplněnými přihláškami) pouze zálohovou splátku ve výši 1 000 Kč. Více informací o výplatách naleznete ZDE.

Další informace ke kauze Private Investors naleznete ZDE.

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců % měsíců
Měsíčně spořte
Zjistit přesnější výpočet

Vánoční pohlednice byly krásné, vzácné a drahé.
Vánoční pohlednice a novoročenky stávaly jako kilogram masa

Jako oko v hlavě opatruje historik Jaromír Polášek z frýdecko-místeckého Muzea Beskyd staré vánoční pohlednice a novoročenky. A není divu, vždyť kdysi stály...  celý článek

Michal Valentík, investiční ředitel společnosti Broker Trust
Zažijí akciové trhy pád? Trocha statistiky potvrzuje známá pravidla