- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Co se týče míry piva, měla by být v pořádku již při donesení a ne, že budeme čekat na opadnutí pěny. Tato informace zazněla v Testovinách na ČT...
Reklamoval jsem úspěšně porci. Nedávno se mi stalo v často navštěvované restauraci, že mi přinesli jídlo na kulatém talíři, místo obvykle oválného, příloha a vše naházeno halabala. Maso se sýrem bylo jako podrážka. Porce za 120 Kč brutto. Tak jsem to reklamoval, po nějaké dlouhé době donesli stejný talíř se stejně hnusně naházenou přílohou a flákotou masa, nyní již měkčího, ale již si v této restauraci jídlo nedám, protože mne to znechutilo. Já vím, záleží na konkrétním kuchaři, ale konkurence existuje, tak se najím i jinde.
Správná pěna má vydržet...tedy ne na věky,ale alespoň pár minut určitě...proto mě velice pobavila jedna slečna v Praze na Majálesu,když si stěžovala na nádherně natočenou "čepičku",že se jí zdá nějaká divná...tak jsem jí natočil pivo najednou s pěnou,která padne během pár vteřin a byla spokojená.
no jo, když ta pěna je pak na xichtě a když máš makeup....tak tu holku aj chápu. Ale je fakt, že pivo bez pořádný pěny je naprd.
To je akorat navod pro lidi dobre a levne se nazrat. Obejdnam si jidlo snim ctrvtku pak do neho polozim chciplou mouchu a reknu ze tam byla a odchazim bez placeni o podnik dal - i takovy lidi se najdou. Nebo prijde stul lidi zerou, pijou a pak utecou bez placeni
Nebo zkuste vyhodit bandu opilejch ouřadů hodinu po zavíračce. Dřina. Velká. Oni taky přetahujou úřední hodiny. Že?
Hele páni diskutující, a dámy samozřejmě taky. Jak si stěžovat na hospodskýho to přemýšlíte až se Vám kouří z hlavy. Já tu poráci dělám dlouho. Občas něco ujede, to dá rozum. Když se Vám v hospodě nelíbí, nechutná, jděte jinam. Třeba do herny tam mají pivínko vždycky levný. Zkuste zapřemýšlet kdo z Vás krade půllitry, lžičky, příbory. Kdo z Vás prokopává dveře na Wc. Já vím Vy né. Máš podmíráka ve frmolu natočenýho a hned voláš ČOI. Neděláš náhodou na úřadě. Co? Ty většinou neuměj ani pozdravit a poděkovat když vlezou do hospody jako do závodky. Vážení a milí zaměťme si před vlastním prahem. Vaše kultura a chování v restauraci také není podle gutajarkovského. Dobrou chuť.
určitě mi někdo vytkne že pracuju v gastronomii.. Byl jsem v Mc Donalds a zažil jsem situaci, kdy zákazník začal křičet že ten sýr nechutná jako čedar a tak hamburger vzal i s krabičkou, položil na stůl, práskl do toho pěstí a prodavačkám to hodil na stůl. Vstal jsem a řekl mu že je obyčejný primitiv. Zákaznící (jedno jestli gastronomie, elektro,......) se často neumějí vůbec chovat a s obsluhujícím jednají jako s nějakým póvlem. Rozčilovat se na prodavačku/obsluhující v Mc Donalds že sýr nechutná jak má, řvát na ní, to mi přijde vyloženě trapné.
Jak jste řekl, zamést by si měl každý před vlastním prahem. A ne svádět to na vnější vlivy. A hlavně by se obě strany měly umět chovat. Což ale zpravidla jeden neumí.
tak tohle je zrovna typicky pripad u McDonalds, Cola z tretiny jen led...
To jsem si taky myslel,ale ČOI tam dělala kontrolu a míry byly správné bez ledu. Což mě osobně překvapilo!
....jsem zvědavý, kolik mi ten gizd výčepní dneska řekne, že jsem jich včera mlasknul
Problem reklamace je v tom, ze pokud budu reklamovat jidlo, tak definitnivne do toho druheho, mozna lepsiho, mi nekdo plivne!!!! nebo v nejlepsim pripade vyuziji 10 dni stareho masa, michaneho kazde rano ve skalici modre, aby melo barvu..... Reklamace v pripade restaurace je tezka. Nejlepsi je jido vratit a nezaplati za nej a odebrat se do jine.... realita, drsna, ale overena..... bohuzel....
V této nalejvárně je vždycky plno lidí, ikdyž každé pivo je minimálně o 2 cm pod míru. V tomto bucláčku je to rozdíl mínus jedno deci. Takže platíte 0,5 litru ale vypijete 0,4 litru. Nikdo neprotestuje a všichni jsou spokojení.
myslis Plzensky dvur? dnes je to prejmenovane na Jihocesky dvur. Nedavno jsem si tam dal kureci cinu, cely tyden jsem potom stravil se salmonelou na WC.
Vochmelkum je to burt, ze toci podmiry, jsou radi, ze jsou nekde doma, tak tu podmiru snesou. My, co si dame v hospe jedno pivo za tyden, nam nevadi chodit do restauraci, kde sice pivo stoji o neco vic, ale kultura je zcela nekde jinde a casto tam ani neni zahuleno