Diskuze

Majitel hospody u Brabanta: Opil jsem se a rozjel středověkou krčmu, kde učím obsluhu mluvit drze

Dětenická krčma už není jediná, která láká zákazníky na středověký interiér, jídla, představení, ale i vizáž a chování obsluhy. Stejným směrem se vydal také majitel hospody U Brabanta. Jak taková hospoda přímo v podhradí vzniká a jakými porodními problémy si musela projít?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Honza

28. 8. 2008 20:38
ceny?

Ahoj,

nevíte jak se tady pohybují prumerne ceny za hlavni jidla? Orientacne. Na

strankach maji jidelni listek bez cen.

0 0
možnosti

Terka

11. 8. 2008 18:52
středověk v Praze?

Proč ne, mně se tam fakt líbilo, netradiční program a navíc jsem si i pochutnala:-)

Je prima posedět v netradičním prostředí.

0 0
možnosti

kincade

18. 7. 2008 15:51
Vždyt to jsou dětenice

Byl jsem v Krčmě U krále brabantského a je to tam super. Není to žádná kopie ale originál.... Je to sesterská krčma Dětenic i Písku.... Na stolech mají letáky kde se to píše...Byla to jenom otázka času než se to dostane do Prahy...

0 0
možnosti

Mc Cali

18. 7. 2008 8:43
Detenice

V Dětenicích jsem nedávno byl a málem jsem tam na jednoho číšníka skočil jak byl drzej. Tohle opravdu neni moje gusto.

0 0
možnosti
PP

spartaman

18. 7. 2008 11:20
Re: Detenice

Já tam ani nelezu, nechci vyvolávat konflikty a ničit si zdraví. Možná, že bych i skončil před soudem, to mi za to fakt nestojí, ať si tam chodí ti, komu se to líbí.

0 0
možnosti
PP

spartaman

18. 7. 2008 8:24
Středověk

Gratuluji majiteli k rozjetí podnikatelského záměru, i když já osobně nejsem příznivcem tohoto typu zřízení. Rád se najím v klidu s přáteli příborem a aby na mě někdo cizí drze pokřikoval, to mi fakt nesedí. I když někomu to možná dělá dobře.

0 0
možnosti

zbyndadoe

18. 7. 2008 8:19
jak zabít ducha pražských hospod

Hospoda U Krále brabantského byla vyhlášená vynikající Plzní a příjemnou, i když poněkud hustou a v šatstvu několik dní přetrvávající, atmosférou. Nechápu odvahu pana majitele chlubit se tím, jak ji uvrhl do ruin a udělal z ní kýčovitou past na turisty.  Snad poslední zbývající slušnou hospodou na  Malý Straně zbývá U Hrocha, kde je ale problém dát si pár plzniček alespoň na stojáka. Je mi z toho do breku, U Krále proběhlo několik vydařených večerů...

0 0
možnosti

Campi

20. 7. 2008 13:41
Re: jak zabít ducha pražských hospod

Naprostej souhlas, nejlepsi byla ta "pětka", upřímně se nám nelíbily už meče ve stolech a nový vymalování před dvěma a půl lety (cca) - a ani "nová" obsluha, takže jsme chození k Brabantskýho omezili a dokážu si představit, jakej cirkus tento "úspěšný" pan podnikatel z této hospody udělal. Ale kam máme chodit na naše tradiční štědrodenní pivo po návštěvě výstavy betlémů, to teda fakt nevím.... U Hrocha bývá uzavřená společnost:-(.

0 0
možnosti

Irena z Rumburka

18. 7. 2008 7:49
Jste prima.

Dětenice a podobné restaurace jsou moc fajn. Všem lidem, kteří to takto umějí zrealizovat patří můj obdiv. Jen tak dál.:-)

0 0
možnosti

Gyna

17. 7. 2008 22:27
tak

Tak a je to tedy majitel nebo to ma v najmu.... ja myslel ze to je rozdil... Jinak u Krale Brabantskeho se schazeli zajimave osobnosti i zname osobnosti, byla to prijemna hospudka, kde mohl clovek v klidu pokecat a popit dobre pivo, coz je na Male strane docela vzacnost...teda byla to vzacnost. Ted je z U Krale Brabantskeho dalsi cirkus pro turisty.... Skoda.... ale pokud to nevydelavalo, tak se neda nic delat, chapu, nikdo moji pohodu nebude dotovat ze sveho... jen me to mrzi

0 0
možnosti

Denek

17. 7. 2008 18:51
Jo okopírovat něco co už funguje,

to není žádná těžká práce. Dětenicím to trvalo pár let, než se vyšvihly tam, kde jsou teď a mohly si otevřít ještě další úspěšnou hospodu v Písku...

0 0
možnosti

afk_cz

17. 7. 2008 17:07
Detenice

v Detenicich je to bezva, pritelkyna tak moc prosila, abych ji nevydaval do te klece ..... ;-D

0 0
možnosti