Diskuze

Zajímavé profese: Vařil po celém světě a má už dvě michelinské hvězdy

Své profesi se Norbert Niederkofler vyučil ve světě. Když nasbíral dost zkušeností, vrátil se domů do Itálie. Restaurace, v níž dnes vaří, získala už dvě prestižní ocenění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bob88

9. 12. 2011 12:13
Bob

Tak najíst bych se jel...ale teda trochu pálka za ubytování :) asi super luxusní hotel v Alta Badii :)

http://www.zimni-alpy.cz/ubytovani-v-alpach/rosa-alpina/

0 0
možnosti

karelka k

2. 12. 2011 1:34
Tak to radši

ani ,,blýskavici,, nebudeme říkat jo?!;-D

0 0
možnosti

Hekynen druhý

27. 11. 2011 1:08
A když nemáš kečup

tak do toho vraž majonézu. A když nemáš majonézu, dej hořčici. A když nemáš ani horčici, tak tam nedávej nic...

Dobrou chuť! :-P

0 0
možnosti

Jan9002

30. 11. 2011 8:27
Re: A když nemáš kečup

Můžeš tam dát trochu sole!;-)

0 0
možnosti

Krokodyl1

26. 11. 2011 19:48
No nevím .....

Že má nějaké ocenění od výrobce pneumatik - no a co??? Schválně kolik hvězdiček by mu dal Pohlreich! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

wrah

28. 11. 2011 20:19
Re: No nevím .....

Obecně by mu Pohreich asi přidělil docela dost. Celkově tito hoši z bratrstva šikovných kuchařů zastávají podobné zásady. Jako vařit z jídla, nikoliv z polotovarů z chemičky.

0 0
možnosti

Lev__z-__-Rožmitálu

26. 11. 2011 19:36
at má třeba 8 barumských puntíků

co je mi po tom?

nemám sebemenší důvod se domnívat že jeho existence je jakkoli přínosná pro lidstvoRv

0 0
možnosti

svejkysks

28. 11. 2011 7:28
Re: at má třeba 8 barumských puntíků

Zato existence internetových plkalů a diskutérů na plný úvazek je pro lidstvo přímo spásnou záležitostí...Rv

0 0
možnosti

Lokutus 15

26. 11. 2011 10:02
....

zas jeden sporákovej matlal :-P

0 0
možnosti

BMPO

26. 11. 2011 9:13
Otec rocni dcery....???

....idnes uz zase? zase davate priklady lidi, kteri prakticky nic nedokazali?!Rv

0 0
možnosti

ApacheCZ

26. 11. 2011 8:49
Pro ty kdo by hledali....

Jméno restaurace "Rosa Alpina v Alto Adige" je asi tak přesné jako "Hilton ve Středočeském kraji". Restaurace, ve které šéfkuchař Norbert Niederkofler působí, se sice nachází v italské autonomní oblasti Trentino-Alto Adige, ale jmenuje se St. Hubertus a je součástí Hotel & Spa Rosa Alpina v San Cassiano in Badia (provincie Bolzano).

0 0
možnosti

Klika od blazince

26. 11. 2011 10:26
Re: Pro ty kdo by hledali....

jj, ma ten svatej hubertus napsany na rukavu i na te fotce u clanku. Autor to klidne mohl napsat presneji

0 0
možnosti

Duke._._Nukem

26. 11. 2011 8:07
italsky polraich..

:-P

0 0
možnosti