- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak najíst bych se jel...ale teda trochu pálka za ubytování :) asi super luxusní hotel v Alta Badii :)
tak do toho vraž majonézu. A když nemáš majonézu, dej hořčici. A když nemáš ani horčici, tak tam nedávej nic...
Dobrou chuť!
Že má nějaké ocenění od výrobce pneumatik - no a co??? Schválně kolik hvězdiček by mu dal Pohlreich!
Obecně by mu Pohreich asi přidělil docela dost. Celkově tito hoši z bratrstva šikovných kuchařů zastávají podobné zásady. Jako vařit z jídla, nikoliv z polotovarů z chemičky.
co je mi po tom?
nemám sebemenší důvod se domnívat že jeho existence je jakkoli přínosná pro lidstvo
Zato existence internetových plkalů a diskutérů na plný úvazek je pro lidstvo přímo spásnou záležitostí...
....idnes uz zase? zase davate priklady lidi, kteri prakticky nic nedokazali?!
Jméno restaurace "Rosa Alpina v Alto Adige" je asi tak přesné jako "Hilton ve Středočeském kraji". Restaurace, ve které šéfkuchař Norbert Niederkofler působí, se sice nachází v italské autonomní oblasti Trentino-Alto Adige, ale jmenuje se St. Hubertus a je součástí Hotel & Spa Rosa Alpina v San Cassiano in Badia (provincie Bolzano).
jj, ma ten svatej hubertus napsany na rukavu i na te fotce u clanku. Autor to klidne mohl napsat presneji