Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Naše výrobky nám musí chutnat, říká uzenář z dynastie Steinhauser

Když bylo Ladislavu Steinhauserovi asi dvacet let, seděl se spolužáky z veteriny v hospodě a každý říkal, čím by chtěl jednou být. "Chci být ředitelem masokombinátu," prohlásil tehdy a celá hospoda se začala smát. Po patnácti letech se mu sen splnil. Otevřel brány vlastního podniku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hnx

30. 4. 2012 5:50
Šunka ok

Šunka Gold od Steinhausera s 87% procenty masa není špatná, prodává ji mimojiné i Interspar pod svým logem ..

0 0
možnosti
T

Travnicek

29. 4. 2012 20:25
Steinhauser nic moc

Nevim, jestli je zrovna Steinhauser etalonem kvality, podle meho nazuru NENI kvalitnim vyrobcem.

Na zaklade tohoto clanku jsem se dnes v obchode dival na slozeni jeho vyrobku, obsah masa 59% me nepresvedcil. Naopak me presvedcily klobasky od nejake konkurence s obsahem masa 86 a 92%. Sice je tam stale jeste par procent pro soju a jine nahrazky, ale prece jen je tam toho masa vice nez u tohoto "kvalitniho vyrobce". Konkurenci zamerne nejmenuji, aby me nekdo neosocoval, ze ji propaguji.

Ctete slozeni na vyrobcich a podobne propagacni rozhovory ctete s nadhledem a filtrujte hlavou informace v nich obsazene. Pokud nikdo nebude kupovat podobne malomasove vyrobky a bude brat ty s vetsim obsahem masa, tak i Steinhauser bude muset zacit vyrabet kvalitu z masa, nikoli z nahrazek.

5 0
možnosti
JH

Sir Humphrey Appleby

30. 4. 2012 15:24
Re: Steinhauser nic moc

klobásá s 92% masa? to v ní není žádný tuk? to se mi na klobásu fakt nezdá - párek klidně, ale klobása neee

0 0
možnosti

tlkounev

29. 4. 2012 0:55
.

standa_m mi přijde jako hysterka. 20 příspěvků o tom, jak je všechno škodlivé, přitom nezmiňuje v jakém množství to škodí. Neberte ho tolik vážně, buď je to "bio-blázen" a nebo někdo, kdo nevěří ničemu a jí pouze kořínky.

3 0
možnosti
S

standa_m

29. 4. 2012 10:48
Re: .

BIO blazen to je dobry ;-D;-D;-D

BIO je jenom dalsi pseudo znacka kvality potravin - doporucuji nastudovat co je vse do tzv biopotravin povoleno pridavat R^

Ne jsem jenom citlivy na tradicni kvalitu zvlaste uzenin a dost mi vadi tluchubove, kteri tvrdi jak dbaji na kvalitu a pritom v klidu prodavaji sunku nalitou vodou.

Je to hnus velebnosti ;-€

4 0
možnosti
N

Neposlušný_občan_Rebel

28. 4. 2012 23:20
Ne tak

vám musí chutnat ake hlavně to musí chutnat zákazníkovi

0 0
možnosti
Y

yanoshick

29. 4. 2012 11:55
Re: Ne tak

Tak zákazníkům chutná i Coca-cola i párky ze kuřecího separátu. Ale je dobré vědět, že existují i poctiví výrobci a  dodávají masné výrobky z opravdového masa.

  

http://dobreazdravo.wordpress.com/

0 0
možnosti
JL

Carmel Tel

28. 4. 2012 23:17
Tak isto mrazaky

Fenomen co zacal v polovicui 80 rokov v ceskoslovensku ked zlacneli vacsie mrazaky a zacali s aj vyrabat v calexe ci dovazat. Kazdy mal navalene doma plne mrazaky a ked sa to rozmrazilo muselo sa to ladovat dekami korenin a udit aby to malo aspon nejaky smak..hnus socialny , hlavne plne brucho:-( A to vsetko sme ucili deti..

0 0
možnosti
JL

Carmel Tel

28. 4. 2012 23:10
nic proti dynastii

Ale ako ten co rozumie a ma skusenosti poviem svoj rebricek:

1miesto- korzika, sardinia, spanielsko, taliansko -suche masove vyrobky po nasom. Ziadna slanina sa nevyrovna vysusenej sunke ci pliecku kde nieje nic umeleho a cisty tuk sa pekne leskne na reze, jemna chut ....proste nas juzania predbehli o stovky rokov v masovych specialitach, a asi aj v celkovej kulture jedla. Komunizmus vo svojej fylozofii kde je -viac je lepsie-zabil zdravy rozum a chut narodov. jasne v kazdom narode su magori to len tak na okraj.

iberske prasata-cista chut stavnateho masa-klobasky. ziadne vodnate maso ci doma vychovana svina na plesnivych chleboch.. a potom to musime tu v strednej europe dochutovat tolkymi koreninami a udit silno -aby to malo aspon nejaku chut:-/

2 0
možnosti
Q

qawadar

28. 4. 2012 22:37
Uzeniny nejsou zdrave uz z principu

cerstve maso je cerstve maso R^  driv ty uzeniny mely smysl, udelala se zabijacka a co s tim masem? mrazaky nebyly a aspon nejaky maso to chtelo uchovat v tech uzeninach

2 0
možnosti
Z

ZamrzlejPubertak

28. 4. 2012 22:21
A dělají ty svoje výrobky skutečně poctivě, nebo

je to stejná chemická fabrika jako ti ostatní?

Netušíte někdo jak je to v reálu?

1 0
možnosti
MK

alandelon

28. 4. 2012 22:58
Re: A dělají ty svoje výrobky skutečně poctivě, nebo

Stačí se podívat vzadu na balení jejich eso párků či jiných a uvidítě,že je stejné jako u ostatních.

4 0
možnosti
A

aristokrat.ducha

28. 4. 2012 21:10
steinhauser že by byl nějakej zázrak?

0 0
možnosti
MK

alandelon

28. 4. 2012 22:58
Re: steinhauser že by byl nějakej zázrak?

ne není to zázrak

4 0
možnosti
Q

Quix

28. 4. 2012 18:22
Kvalita

Od té doby,co se trhu chopili velkovýrobci, tak já uzeniny vůbec nejím. Mám pocit, že to začaly být nepoživatelné chemické sloučeniny, zaměřené jen na zisk a nízkou cenu. Kvalita nikde. A překvapuje mne, jak mi to nechybí. Naopak, když minisousto ochutnám, výsledná chuť je sůl,sůl a chemie a z konzistence se mi dělá špatně. Takže na druhé straně, já musím velkovýrobcům poděkovat,jak dbají o mé zdraví. Protože i nešizené a vynikající uzeniny jsou nezdravé potraviny, natožpak to, co se prodává v českých obchodech.

3 0
možnosti
  • Nejčtenější

SVJ si bude brát úvěr na opravu balkonů. Musím platit, i když ho nemám?

25. dubna 2024

Výhodou bytu ve vlastnictví je, že ho můžete kdykoli prodat, pronajmout či rekonstruovat, aniž...

Spoření v eurech se v bankách vylepšilo. Víme, kdo má nejvyšší úrok

24. dubna 2024

Premium Mít doma v šuplíku eura nedává velký smysl. Zvlášť když jde o větší částku. A nedává ani smysl...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Fenomén Koh-i-noor. Žlutá tužka z Budějovic píše svůj příběh už 135 let

20. dubna 2024

Nebýt Elisabeth Hardtmuthové, která už nechtěla prát manželovy košile ušmudlané od uhlu, Koh-i-noor...

Vzdělání nestačí. O profesní kariéře často rozhodují měkké dovednosti

22. dubna 2024

Pracovní trh se dynamicky vyvíjí a neustále přináší nové výzvy. Zaměstnavatelé v dnešní době...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Méně peněz na sport, více volna. Jak firmy upravují nabídku benefitů

19. dubna 2024

Schválení vládního konsolidačního balíčku způsobilo na sklonku loňského roku paniku i v oblasti...

Chtěla ušetřit na elektřině. Za změnu dodavatele měla platit přes 30 tisíc

26. dubna 2024

Ceny energií se u jednotlivých obchodníků liší, mezi nejlevnějšími a nejdražšími produkty mohou být...

Cestovní kanceláře posilují. Proč dává zájezdům přednost stále více lidí?

26. dubna 2024

Premium Cestování do zahraničí loni poprvé překonalo úroveň před pandemií covidu, čísla se tak dostala na...

Češi stále proudí do IT rekvalifikací. Chtějí do stabilního oboru s vysokými platy

25. dubna 2024

Podle dat ČSÚ za 4. čtvrtletí 2023 byla v IT pracovních pozicích jedna z nejvyšších průměrných...

SVJ si bude brát úvěr na opravu balkonů. Musím platit, i když ho nemám?

25. dubna 2024

Výhodou bytu ve vlastnictví je, že ho můžete kdykoli prodat, pronajmout či rekonstruovat, aniž...