- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
stejný problém jako otevřená kuchyň do celého bytu. Taková vejce na tvrdo a cibule-fuj.
SYRECKY, CIBULIFKA, CMUNDA s CESNEKEM a PIVNI SEJRA !
Toto je hodnotný příspěvek.
Von by se ten kapitalismus asi zhroutil, kdyby se udělala půlhodinová pauza na jídlo. Ale v klidu, to jen do prvního žaludečního vředu.
za nešvar, který na pracoviště nepatří. Kolik už se vyhodilo klávesnic omylem politých čajem nebo kávou. Větší firmy mají kantýnu, kde se v klidu najím a pak pokračuji v práci. A pokud si někdo nosí obědy z domova, tak je lepší udělat ve firmě koutek s mikrovlnkou, kde si jídlo ohřeji a v klidu je sním, než vonět všem kolegům na pracovišti třeba se syrečky s máslem nebo třeným česnekem případně topinkami. Jedině, že se topinky připraví pro celé pracoviště za účelem jednotného dechu. To se dělá v případě kontroly, protože kontrolní skupina omdlí už při vstupu na pracoviště.
Jsem šťastný dělník, zvaný socka a žeru chleba se salámem
my měli v ooupenspejs kuchyňku i se stolečkama a židličkama, ale klimoška stejně všechny smrady spolehlivě potahala po baráku, protože to byl cirkulační systém jen s malým podílem přidanýho čerstvýho vzduchu. Taky když se na dílně lakovalo, tak to bylo v bleděmodrým.
Jo a teď jsme asi "lidnatá korporace" >100000 lidí, ale kupodivu neděláme všichni na jednom místě.
Jeden sedí v kabině a druhý na stupačce Kuka vozu.
V zahraničí je to hrooozně udivuje.Ale ono jejich každodenní bagetování také není zrovna zdravé a vkusné.Jiný kraj a jiný mrav.Přeci nemohou chtít aby jsme se jim ve všem podobali.Češi jsou také známi jako národ kastrůlkářů.Zřejmně proto,že ne každý zaměstnanec si může dovolt denně dát 150,-Kč za oběd v restauraci.