Diskuze

Etiketa na pracovišti. Jídla, která do kanceláře nesmí

Čínské jídlo z rychlého občerstvení, ryba či segedínský guláš ohřátý ve firemní mikrovlnné troubě. To jsou tradiční postrachy pracovišť s otevřenými kancelářemi, takzvaných open space. Navíc často zadělávají na nepříjemné konflikty mezi zaměstnanci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

bobísekbobísek

18. 9. 2012 7:43
hm

stejný problém jako otevřená kuchyň do celého bytu. Taková vejce na tvrdo a cibule-fuj.V

0 0
možnosti
N

nemsi

17. 9. 2012 20:46
jasne, do prace jenom staroceska jidla jako

SYRECKY, CIBULIFKA, CMUNDA s CESNEKEM a PIVNI SEJRA !

0 0
možnosti
R

redusy

17. 9. 2012 19:58
se postrilejte kancl krysy je mi to fuk

0 0
možnosti
JS

Gaspaccho

18. 9. 2012 15:27
Re: se postrilejte kancl krysy je mi to fuk

Toto je hodnotný příspěvek.

0 0
možnosti
YP

Yen

17. 9. 2012 13:34
Kapitalismus

Von by se ten kapitalismus asi zhroutil, kdyby se udělala půlhodinová pauza na jídlo. Ale v klidu, to jen do prvního žaludečního vředu.

0 0
možnosti
K

Kidkid

17. 9. 2012 7:01
Já osobně považuji jíst v kanceláři

za nešvar, který na pracoviště nepatří. Kolik už se vyhodilo klávesnic omylem politých čajem nebo kávou. Větší firmy mají kantýnu, kde se v klidu najím a pak pokračuji v práci. A pokud si někdo nosí obědy z domova, tak je lepší udělat ve firmě koutek s mikrovlnkou, kde si jídlo ohřeji a v klidu je sním, než vonět všem kolegům na pracovišti třeba se syrečky s máslem nebo třeným česnekem případně topinkami. Jedině, že se topinky připraví pro celé pracoviště za účelem jednotného dechu. To se dělá v případě kontroly, protože kontrolní skupina omdlí už při vstupu na pracoviště.:-)

0 0
možnosti
U

Ufo.nick

16. 9. 2012 21:52
Asi tak...

;-D Jsem šťastný dělník, zvaný socka a žeru chleba se salámem

0 0
možnosti
K

Kefalín9

17. 9. 2012 9:15
Re: Asi tak...

A to ještě ve výkopu...;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
AT

Antonin, topič

15. 9. 2012 12:05
No jo,

my měli v ooupenspejs kuchyňku i se stolečkama a židličkama, ale klimoška stejně všechny smrady spolehlivě potahala po baráku, protože to byl cirkulační systém jen s malým podílem přidanýho čerstvýho vzduchu. Taky když se na dílně lakovalo, tak to bylo v bleděmodrým.

0 0
možnosti
AT

Antonin, topič

15. 9. 2012 12:07
Re: No jo,

Jo a teď jsme asi "lidnatá korporace" >100000 lidí, ale kupodivu neděláme všichni na jednom místě.

0 0
možnosti
N

Nečasjennačas

15. 9. 2012 11:56
Nejlepší je studená bomba sestavená z éček.

;-D

0 0
možnosti
L

LaHa1

14. 9. 2012 19:31
Já ať sním co sním,kolegům je to jedno.

Jeden sedí v kabině a druhý na stupačce Kuka vozu.:-P

5 0
možnosti
K

Kefalín9

17. 9. 2012 9:16
Re: Já ať sním co sním,kolegům je to jedno.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KK

Ultrarealistka

14. 9. 2012 13:32
:-)

V zahraničí je to hrooozně udivuje.Ale ono jejich každodenní bagetování také není zrovna zdravé a vkusné.Jiný kraj a jiný mrav.Přeci nemohou chtít aby jsme se jim ve všem podobali.Češi jsou také známi jako národ kastrůlkářů.Zřejmně proto,že ne každý zaměstnanec si může dovolt denně dát 150,-Kč za oběd v restauraci.

4 0
možnosti