Diskuze

Otevřeli malou pekárnu, prosadili se v největších hotelech a na trzích

Majitelé malé pekárny Petite France Boulangerie nabídli českému trhu nejprve francouzské bagety a croissanty. Po třech letech podnikání už mají třicet druhů pečiva a daří se jim. Dodávají do největších pražských hotelů a mají úspěch na farmářských trzích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to je paráda, přeji mnoho úspěchů:-)

1 0
možnosti
PH

V Plzni ve francouzské pekárně stejná kvalita za poloviční cenu. Asi jsou v Plzni hlupáci, nebo je to tím, že více myslí na lidi? Každopádně mnamka...

0 0
možnosti
MS

Kde přesně? Zajdu se podívat. Zatím nejlepší chleba mají podle mě z pece nad Škodovkou směrem na Novou Hospodu (jméno jsem zapomněl).

0 0
možnosti
PK

V Avignonu proti papežově paláci - a to je nějaký prostor - jsem si přímo ve výrobně kupoval super croissanty - veliké, mastné za 25-30 Kč (na naše prachy). A ty byly. Zdá se mi to u nás zase předražené.

0 0
možnosti
Foto

J49a43n 48Č16e67r43m77á38k

21. 5. 2014 17:11

jooo, holt, kdo se považuje za OBYČEJNÉHO člověka tak se musí smířit s tím, že bude kupovat OBYČEJNÉ věci, včetně hadrů, bot drogerky i potravin!...  :-P

A žádné remcání ;-O  mu nepomůže, dokud na sebe nezmění úhel pohledu a nezjistí, že OBYČEJNOST je oranžový klam na voliče!!

2 0
možnosti
Foto

J91a56n 77Č75e46r68m51á95k

21. 5. 2014 17:12

každý obyčejný je obyčejným pouze tak dlouho, dokud se obyčejným chce sám vidět...

0 0
možnosti
MP

Ani to nemúžu vyslovit, jak moc závidím Pražákům, že si můžou koupit, velmi kvaltní francouzké pečivo a nemusí žvýkat ty hrozné rádoby rohlíky, které se nedají požívat ani přímo v prodejné, a vzhledem k jejich kvalitě by je měla kontrola zakázat.8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

J45a50n 75Č55e22r70m19á70k

21. 5. 2014 17:06

i v regionech se dá vybrat... Např. u nás je družstvo s vlastní sítí prodejen maSA a tam prodávají i další své výrobky, jako je třeba io pečivo... Krom toho je bere i další obchod u nás... 

takže i u nás máme nabídku z tuzemských výrobků, které u nás byly vypěstovány i připraveny...

i cena je slušná (rohlík 2-2,5 Kč)  i když vyšší než v hypermarketech... 

ale v chuti je sakra rozdíl!...

takže výběr je a slušné potraviny se dají koupit, ne že ne!... Jen je muisíte kupovat jinnde než v marketech...

1 0
možnosti
JH

J41i20ř17í 66H93o59r24á81k

20. 5. 2014 23:53

Dobře, taky si zaplatím za dobré uzeniny pokud si chci pochutnat, ale přijde mi na jazyk taková myšlenka, že kdysi to co bylo standard, je dneska výběrové nebo profi, myslím tím všechny produkty....

0 0
možnosti
TN

V podstatě tak to je.

0 0
možnosti
MJ

Trochu mimo téma. Proč, když se někdo těhle podnikatelů zeptá jak platí své zaměstnance, když mu odvádějí špičkovou práci, tak prostě neřekne částku, nebo alespoň neřekne, že výrazně více než konkurence. Jako by se styděli. Možná to bude tím, že by se museli stydět. :-P

3 2
možnosti
PM

Výše mzdy se nesděluje u nikoho, většinou (alespoň ve slušných podnicích) si je neříkají ani zaměstnanci mezi sebou. Velmi pravděpodobně tak jejich zaměstnanci neznají ani platy svých kolegů, proto těžko můžete čekat, že je někdo bude říkat do médií.

5 4
možnosti
IP

Moc ráda jejich pečivo občas kupuji na Jiřáku. Ano, ceny jsou vysoké i pro mě. No a co, tak si nekoupím 5 croisantů, ale jeden a chleba jen když na něj mám opravdu chuť, jednou za týden. Za ten požitek z výborného pečiva to občas stojí. Firmě fandím a přeju jí, že se na českém trhu udržela, když si jejich výrobky zdaleka ne každý může dovolit.

Ovšem díky radnici Prahy 3 budeme už všichni mít brzy po farmářském trhu i po lahůdkách z Petit France.Rv

2 0
možnosti
OB

No jo a nejzdravější je pečivo nejíst ;-D  teda aspoň taková ta klasika pšenice a žito :-P    Nicméně je to trochu na hlavu, protože chleba s máslem a medem, nebo pažitkou je prostě luxusní věc

0 0
možnosti