- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je videt, ze je leto. Kolikrat me napadlo jestli to idnes.cz ma nejakeho sefa vydani nebo tak neco, protoze zverejnovat takove nesmysly to je des.
ale je úžasné že komentujete kdejaké nesmysly
Fantastický pan Lišák..., co? ;-)
Je pořád levnější než masově vyráběný cider od staropramenu a ten bych čekal levnější.
Ještě se autorka měla zeptat, jestli mají repasované favority a jestli chodí na Náplavku.
Moc jim fandím..Nedávno tu byl blog, kde si paní stěžovala na byrokracii při rozjezdu vlastní výroby marmelády.. Tito hoši asi takové problémy neměli nebo v tom umí chodit
Jsem překvapena, že po několika letech zjistili, že by měli mít vlastní sad, já bych jistě tímto začala jako první, což je základ surovina a technika.Cena je dost vysoká ve srovnání s pivem či colou, snad budou uvažovat o nějakých úsporách ve výrobě.
Takže pokud budete chtít provozovat pekárnu, pořídíte si pravděpodobně nejdříve nějaké ty polnosti a mlýn, že?
Věro, jste úplně mimo. Pivovary nakupují suroviny, mnohá vinařství nakupují suroviny, výrobci marmelád nakupují suroviny, konzervárny nakupují suroviny, výrobci hotovek nakupují suroviny, mrazírny nemají zpravidla své rybářské flotily a kupodivu například ani automobilka nevyrábí plasty a kov, stejně jako stavební firmy cement a nevlastní pískovny.
Stejně tak jste mimo i cenově - možná opravdu nevíte, o čem se píše, ale cider vážně není ekvivalent Coly.
Pekne. Me se zase libi Restaurace nove generace. Vlastní minipivovar, vyrobí krome piva 1,2 tuny odpadu, který se skrmi rybam a mate maso i zeleninu BIO z vlastního akvaponickeho skleniku.
Na podzim by to mělo slapat v Jesenikach. Mensi v Ricanech.
vyrobi si sam pivo, maso i zeleninu. Tepelne cerpadlo tam jiz mají, teplo z chlazeni piva jde do skleniku. Diky tepelnému cerpadlu mají levne energie.
Tedy, levne energie + suroviny BIO. To je jina chut a kvalita, nez z hypermarketu, nedozrale, přes pul planety prevazene, dozravane v dozravacich inkubátorech...
Takovým lidem fandím. Nezajímají mě nějaké debilní atesty, jestli prvotně investovali 20 nebo 30 tisíc, je mi to buřt. Proměnili nápad ve svou živnost a nebojí se své nápady měnit ve skutečnost. Je sice možné, že jednou přestřelí a padnou. Ale budou se moci podívat do zrcadla a v klidu si říct, že tomu dali všechno a že se nemají za co stydět.
Víc takových v naši vlasti místo různých veksláků a podobných "businessmanů" a bude líp.
Kluci fandím Vám, a jak na Vaše nápoje narazím, minimálně je zkusím.
Tento model (mé jablka, má moštárna, má hospoda) už nějaký pátek funguje např. v Bavorsku a je to radost si tam něco dát. Pro mě to je návrát ke kořenům a tomu fandím
Úředník spokojený jistě nebude, to si pište.