Diskuze

Hospodský: Polovina hospod zanikne, zůstanou jen blázni nebo poctivci

Zatímco v Česku některé hospody krachují, šestatřicetiletý Zbyněk Hampl z Dobré na Frýdecko-Místecku se nedávno vrátil z Anglie, aby tady pomohl kamarádovi „rozjet“ novou restauraci. Věří, že i přes různé nástrahy v podobě chystaných registračních pokladen či zákazu kouření se mu to podaří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

velmi rozumny nazor. tady ta cela kalouskem a modroptaky krmena hysterie kolem registracnich pokladen skonci az se diky tomu vybere dph a prestane se delat na cerno. dane musi platit vsichni a ne jen zamestnanci.

1 1
možnosti
TA

jasne a oni se ruzni zivnostnostnici razem prestanou ptat "a ucet potrebujete" ?

0 0
možnosti

P12a27v26e48l 70Ř36a11p11e50k

30. 6. 2015 16:43

Daňový systém by nikdy neměl být nastaven tak, aby kvůli placení daní hromadně krachovaly podniky. Takový systém je špatný a obhajovat jej může jen člověk velmi hloupý.

0 0
možnosti
KF

K18a64r60e95l 36F29r62i68t58z

30. 6. 2015 22:07

Daně již sami o sobě jsou špatné. Daně byly zavedeny v římské říši aby Římané nemuseli pracovat. To se pak mezi vládci ujalo a lidé platí a ani nepřemýšlí o tom, že by to tak nemuselo být, nebýt tisíců státních úředníků, které musí prostřednictvím povinných daní pracující třída živit.

0 0
možnosti

P46a87v42e24l 88Ř65a10p81e55k

30. 6. 2015 16:25

Pořád lepší, když je na vesnici hospoda, která neodvádí všechny daně, ale do které lidi chodí, než když tam není žádná a lidi utřou. Kdo si tohle neuvědomuje, je z medicínského hlediska prokazatelně idiot.

2 0
možnosti
LT

tak to mate nejaky pokriveny, vy lekari

0 1
možnosti

P68a49v14e93l 14Ř66a53p63e21k

30. 6. 2015 16:22

To je ale snůška blábolů. Rv

0 0
možnosti
MH

Polovina hospod do dvou let prý zanikne. Tak nějak tuším, že tam bude i ta jeho. Chce dobrý tým, dobře platit platit zaměstnance, poctivě odvádět daně a zároveň chce náročné klienty. Představa, že když hospoda není v nájmu, ale je vlastní, tak nic nestojí, je opravdu zcestná. Ale snad je to tím, že hospodský není majitel, ale správce tak si to maluje na růžovo.

2 1
možnosti
JN

J86o38z59e48f 88N80o38v66ý

27. 6. 2015 18:35

Obyčejná propaganda, jak obhájit bolševické znárodňovací kroky této eurovlády. Propaganda přes tzv. Muže z lidu.

6 10
možnosti
BT

Není to zrovna veselé čtení. Zejména pro někoho, kdo by si jednou chtěl vlastní hospůdku otevřít... Ale má pravdu v tom, že když nepoctivé a mizerné hospody skončí, bude to jenom dobře.

5 1
možnosti
RL

Ten chlapec nemá o podnikání a vedení hospody ani páru a už vůbec ne v ČR. 8 let vydělával pořád jen 800 liber na nějaké podřadné funkci a tady dělá odborníka na business v gastronomii.;-D

4 4
možnosti
PH

S tím jak čurdí to pivo by to měl zavřít hned. Když chce někdo něco provozovat, měl by o tom něco vědět, jinak se nemůže divit neúspěchu. Rv

4 1
možnosti
RL

To víš, při mytí černého nádobí se toho moc naučit nemohl.;-D

4 1
možnosti
MD

kluk, ktery se tu leta horko tezko potloukal jako pingl, pak sel zkusit na par let stesti do anglie, kde myl za 800 liber mesicne pravdepodobne nadobi a prezil jen diky tomu, ze bydlel v kamrliku nad hospodou - tak se zase vraci do cech, kde ze znamosti ma poprve delat provozaka kamosovi ve vesnicke hospode, kteremu se uz nedari sehnat zadneho najemce.

A s nim tu idnes dela rozhovor na tema jak tu funguji restaurace z pohledu majitelu, jak funguje jejich ekonomika z hlediska dani a platu a jak bude super, az tu vsude budou registracni pokladny a vsichni poctivi se budou mit dobre...?

Buresi!!! Halooo!!!!???  Co je tohle za kampan!?

14 1
možnosti
Foto

D63a33n 77R41u83b27í37n

26. 6. 2015 11:23

Když vidím jak čepuje pivo tak mi ho ani není líto, že zkrachuje.

8 1
možnosti