- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
velmi rozumny nazor. tady ta cela kalouskem a modroptaky krmena hysterie kolem registracnich pokladen skonci az se diky tomu vybere dph a prestane se delat na cerno. dane musi platit vsichni a ne jen zamestnanci.
jasne a oni se ruzni zivnostnostnici razem prestanou ptat "a ucet potrebujete" ?
Daňový systém by nikdy neměl být nastaven tak, aby kvůli placení daní hromadně krachovaly podniky. Takový systém je špatný a obhajovat jej může jen člověk velmi hloupý.
Daně již sami o sobě jsou špatné. Daně byly zavedeny v římské říši aby Římané nemuseli pracovat. To se pak mezi vládci ujalo a lidé platí a ani nepřemýšlí o tom, že by to tak nemuselo být, nebýt tisíců státních úředníků, které musí prostřednictvím povinných daní pracující třída živit.
Pořád lepší, když je na vesnici hospoda, která neodvádí všechny daně, ale do které lidi chodí, než když tam není žádná a lidi utřou. Kdo si tohle neuvědomuje, je z medicínského hlediska prokazatelně idiot.
tak to mate nejaky pokriveny, vy lekari
Polovina hospod do dvou let prý zanikne. Tak nějak tuším, že tam bude i ta jeho. Chce dobrý tým, dobře platit platit zaměstnance, poctivě odvádět daně a zároveň chce náročné klienty. Představa, že když hospoda není v nájmu, ale je vlastní, tak nic nestojí, je opravdu zcestná. Ale snad je to tím, že hospodský není majitel, ale správce tak si to maluje na růžovo.
Obyčejná propaganda, jak obhájit bolševické znárodňovací kroky této eurovlády. Propaganda přes tzv. Muže z lidu.
Není to zrovna veselé čtení. Zejména pro někoho, kdo by si jednou chtěl vlastní hospůdku otevřít... Ale má pravdu v tom, že když nepoctivé a mizerné hospody skončí, bude to jenom dobře.
Ten chlapec nemá o podnikání a vedení hospody ani páru a už vůbec ne v ČR. 8 let vydělával pořád jen 800 liber na nějaké podřadné funkci a tady dělá odborníka na business v gastronomii.
S tím jak čurdí to pivo by to měl zavřít hned. Když chce někdo něco provozovat, měl by o tom něco vědět, jinak se nemůže divit neúspěchu.
To víš, při mytí černého nádobí se toho moc naučit nemohl.
kluk, ktery se tu leta horko tezko potloukal jako pingl, pak sel zkusit na par let stesti do anglie, kde myl za 800 liber mesicne pravdepodobne nadobi a prezil jen diky tomu, ze bydlel v kamrliku nad hospodou - tak se zase vraci do cech, kde ze znamosti ma poprve delat provozaka kamosovi ve vesnicke hospode, kteremu se uz nedari sehnat zadneho najemce.
A s nim tu idnes dela rozhovor na tema jak tu funguji restaurace z pohledu majitelu, jak funguje jejich ekonomika z hlediska dani a platu a jak bude super, az tu vsude budou registracni pokladny a vsichni poctivi se budou mit dobre...?
Buresi!!! Halooo!!!!??? Co je tohle za kampan!?
Když vidím jak čepuje pivo tak mi ho ani není líto, že zkrachuje.