- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Díky Jirkově Brewbaru na náplavce sem si zamiloval filtrovanou kávu. Bavilo mě jak je do své práce zapálený a jak ho baví. Jen tak dál, ať mu i tento záměr prosperuje, limču si s chutí čas od času dám...
Jo, podobným lidem bych z principu fandila, ale jsem tupý materialista. Slazené pití, a ještě za 65 korun... no, člověk kupodivu může s klidem umřít, aniž by vyzkoušel všechno. V mém případě to bude zahrnovat skákání padákem, AIDS a taky limonádu z cascary.
Umřít bych mohl bez ochutnání Coca coly, ale Jirkovu cascaru jsem naštěstí mohl vychutnávat už několikrát. Rád mu těch 65 dám jako tupý materialista a kapitalista za to, že vymyslel recept, sehnal suroviny, sehnal prostory na výrobu, ustálil produkční kvalitu, zvládá papírování a buzeraci úřadů, část zisku musí zdanit, musí to dát do flašky, olepit etiketami, zavřít korunkou. Kdo nikdy nenastartoval vlastními silami malou výrobu, nikdy nepochopí, a bude si představovat, že náklady na vytvoření limonády jsou nákup cukru, vody a bomby s CO2.
Mám ráda, když má někdo vizi a jde si za ní. Přeji hodně štěstí!
Co má s nápojem společného informace, že je pán vystudovaný arabista? Asi nějaká podprahovka...
Buďte ráda, že aspoň jeden arabista dělá něco pořádného :-)
Podobne znam z Hawaii uz cca 35 let ...