Diskuze

První investicí byl ruční šlehač, dnes mají obrat 80 milionů ročně

První tiramisu vyrobila maminka Jakuba Gondka jen tak na ukázku v panelákové kuchyni. Když ho zavezla majiteli kavárny, po zákuscích se jen zaprášilo. A tak začal příběh dnes úspěšné cukrárny Ollies, která má roční obrat osmdesát milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvělý článek, přeji hodně úspěchů!

0 0
možnosti

Takovým lidem se dneska jen hází klacky pod nohy za tichého souhlasu jim konkurujících velkých podniků. Mají mobilní připojení a tablet a tiskárnu a kontrolní hlášení. Jakýkoliv větší podnik se ale vyhne daním, protože je buď "na Kypru" nebo obchází zákon a dělá podvody s dividendami jako Bureš.

5 1
možnosti

A jejich malinová Panna cotta, fantazie:-)

1 0
možnosti

Cukr škodí zdraví ale je jim přáno.R^

0 0
možnosti

Proč pán studoval sportovní management, když velí cukrárně? :) Tyhle články jsou vždycky jakýsi divný.

0 3
možnosti

Eh... naprostá většina lidí dělá aspoň trochu něco jiného, než přesně to, co vystudovali.

3 0
možnosti

Není pravda, že by vegani nic živočišného jíst nesměli. Oni to jen z vlastního přesvědčení odmítají.

(ale kdyby přece jen sem-tam něco živočišného slupli, nikdo je trestat nebude :-) )

2 0
možnosti

držíme palce

Katka, Ostrava

1 0
možnosti

Ty čísla mi nějak nesedí,nebo je na tom ta firma hodně špatně.Nějak mě nepřesvědčilo i to ostatní.E-shop,účast na akcích,otevírání bistra není to,co bych čekal od úspěšné firmy.

1 0
možnosti

P96e39t81r 28D18l90o62u10h81ý

13. 3. 2017 14:12

Taky si říkám, že obrat 80 milionů na 100 stálých zaměstnanců + 50-100 brigádníků nebude na žádné velké vyskakování.

5 0
možnosti

J35a57n 46D10ě18t94á61k

11. 3. 2017 22:03

Hele, cukr je jed, takže by se jim na to měla napařit pořádná daň, aby je to tak moc nebavilo. A vůbec, konzumaci přímo v cukrárně bych zakázal, ať si to lidi žerou doma, kde je nikdo nevidí!

1 1
možnosti