- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Skvělý článek, přeji hodně úspěchů!
Takovým lidem se dneska jen hází klacky pod nohy za tichého souhlasu jim konkurujících velkých podniků. Mají mobilní připojení a tablet a tiskárnu a kontrolní hlášení. Jakýkoliv větší podnik se ale vyhne daním, protože je buď "na Kypru" nebo obchází zákon a dělá podvody s dividendami jako Bureš.
A jejich malinová Panna cotta, fantazie
Cukr škodí zdraví ale je jim přáno.
Proč pán studoval sportovní management, když velí cukrárně? :) Tyhle články jsou vždycky jakýsi divný.
Eh... naprostá většina lidí dělá aspoň trochu něco jiného, než přesně to, co vystudovali.
Není pravda, že by vegani nic živočišného jíst nesměli. Oni to jen z vlastního přesvědčení odmítají.
(ale kdyby přece jen sem-tam něco živočišného slupli, nikdo je trestat nebude )
Ty čísla mi nějak nesedí,nebo je na tom ta firma hodně špatně.Nějak mě nepřesvědčilo i to ostatní.E-shop,účast na akcích,otevírání bistra není to,co bych čekal od úspěšné firmy.
Taky si říkám, že obrat 80 milionů na 100 stálých zaměstnanců + 50-100 brigádníků nebude na žádné velké vyskakování.
Hele, cukr je jed, takže by se jim na to měla napařit pořádná daň, aby je to tak moc nebavilo. A vůbec, konzumaci přímo v cukrárně bych zakázal, ať si to lidi žerou doma, kde je nikdo nevidí!