- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
"Před nedávnem dostudovali a už tvrdě pracují." dobrá propaganda...makat makat makat. pak už jen do futrálu...
jaká propaganda ... realizuje se v něčem co dává smysl ... a není jen tupý přeprodavatel , ale vyrábí ! Za mě jsou to borci ...
Tak nápadů má spousta lidí dost a jsou to dost často skvělé nápady, ale startovní pozici, jako měli oni, má tak jeden ze sta. Měli prostě štěstí a k tomu ten nápad. Někdo má štěstí, ale nápady nemá a někdo má nápady, ale nemá štěstí. At se jim daří.
Článek je sprostý blábol - žádná banka nepůjčí začínajícímu podnikateli ani korunu a že je zasponzoroval tatínek je sice hezké, ale ani tatínkům banky nepůjčují jen tak !
Takže by by bylo dobré napsat jak to bylo se začátkem podnikání doopravdy
Když jsou správné konexe, jde všechno. Například se z článku vůbec nedozvídáme, čím se vlastně živí jeho papínek, který se "nadchl" a zafinancoval. Co když je třeba CEO oné "privátní banky", ve které mladý úspěšný podnikatel ve dvaceti začínal a která mu možná půjčila osm mega do začátků? Tak či onak, návod pro začínající podnikatele bez peněz, jak rozjet úspěšnou potravinářskou výrobu s padesátimilionovými obratem, v článku nehledejme....
Zkusili jsme celou radu koupenou pres Slevomat, a neuchvatilo nas to.
A nejede přes Slevomat vesměs to, co moc nefrčí?
jsme tak bohatí že děláme naprosté blbosti
velmi pěkně to vystihuje:
-
Is Organic Food Worth the Cost?
Jídlo dovážené ze všech koutů světa, sušené, balené do plastů mi nepřijde jako příliš "zelený", způsob stravování. Počítám že ekologická stopa takového produktu nebude nic moc.
Proto slogan "eat green, think green" mi přijde pěkně nechutný.
Kdyby spěli k používání pouze českých surovin a prodej čechům , tak to by dobré.
Vždycky jsem obdivoval lidi, kteří umí vydělat na kravinách....
Měl 96 kg a teď má 92, na to kolik času věnuje práci se divím, že není vižle...
Mně přijdou instantní,stejně,jak ty jejich výrobky.
no.. asi radši umřu dřív, ale budu jíst normální jídlo. na obalech akorát vyhledávám v čem nejsou konzervanty a některý barviva nepotravního původu.
to co tito lidé vyrábějí mi připadá spíš jako krmivo, než jídlo
Na tůry do hor,pro sportovce,naprosto ideální.U nás asi drahý.Ovšem kdyby jsme byli platově na úrovni vyspělé evropy,tak by to tak drahý nebylo.