Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

T59o21m61á81š 86R93e20k36t68o85r 1508754387749

Jestli tomu dobře rozumím tak někdo, kdo předtím nikdy s pekařinou nic neměl, začal od nuly vytrval a naučil se nakonec péct dobrý chleba, který lidem chutná.

To mu nezbývá než pogratulovat.

Kéž by bylo dobrých malých pekáren víc...

+42/0
doporučit
28.7.2018 12:51

Z78u90z18a17n21a 60E30r73b12e67n76o13v12á 9339198594605

A když budou opravdu úspěšní, dostanou nabídku, která se neodmítá, buď od Agrofertu, nebo od firmy Mondelez. Receptura pak bude chemicky vylepšena... :-/

+27/−2
doporučit
28.7.2018 10:09

V47e15n27d38u69l23a 63F94a81i28f58e42r46o88v69á 4958871503269

Držte se! Hlavně se nedejte na scestí kvantitoy na úrok kvality, tj. snižováním cen a šizením.

+14/0
doporučit
28.7.2018 12:54

J65a59n 86N41o21v85á19k 6924154

R^ Ale tohle by nebylo nic pro mě. Já trpím nějakou chorobou neustálého vymýšlení. Baví mě věci nastartovat, ale když zjistím že fungují, pak mě to přestane bavit a zajímat a jdu vymýšlet zase něco dalšího.

+9/0
doporučit
28.7.2018 14:28

J83i91ř85í 27Š19t34ě13r69b20a 9453192767535

mě až dojímá, když někdo dělá něco poctivě a lidé to oceňují právě tak, že jsou ochotni utratit za jeho produkt několikanásobně více než za podobný produkt z hromadné výroby :-) tak nějak mám pocit, že to jde v tomto směru k lepšímu, byť máme co dohánět..R^[>-]

+7/0
doporučit
30.7.2018 6:58

P22a39t42r70i41k 64S78v16o16b24o82d92a 3929111596735

Fandím. Pečivo s chutí.

+6/0
doporučit
28.7.2018 14:24

P15e52t59r29a 58J21a89n41á41k32o22v84á 2987840516409

Příběh vždy začíná, že někdo ,,něco" zcela náhodou udělá a přátelé jsou oněmění úžasem, načež pohnut tímto jejich nadšením začne produkt prodávat...

+5/−2
doporučit
28.7.2018 17:40

P48a21v46e57l 98S49l53a54d24o97v76n76í13k 6337263337536

To nemůže vydržet. Češi mají přece nejraději Šumavu za 12 Kč v akci z Babišova Penamu a z půl roku zmrazeného polského těsta.

+8/−7
doporučit
28.7.2018 16:35

Z95d15e91n59ě56k 94S11t48a10c39h 1196519921161

Take fandím a gratuluji...pozdrav z Hané...R^

+3/0
doporučit
28.7.2018 15:45

M31a71r52t53i80n 63C11h73e64n98í15č15e59k 5435226388178

Pecka.

Jen tak dal a hodne štěstí do dalších let.

A sil.

A nápadu.

Díky.

+3/0
doporučit
28.7.2018 13:52

M16i88l41e13n79a 59K79l90o26u45č19k97o20v44á 2126300906552

Přestože se chléb vyrábí cca 3 km od nás, ještě jsem neochutnala. A slyším okolo sebe jen samou chválu. Určitě vyzkouším, jen zjistit, kde ho vlastně prodávají.

+2/0
doporučit
28.7.2018 8:31

J15i59ř78í 44R68a51f31a49j 8926534518442

Naprostá paráda :-) Tyto chleby bývají vynikající, mají skvělou chuť a vydrží... Co mi ale vadí, je postupná změna používání slov kvas a kvásek. Byl vždy kvas (žitný, chlebový) vznikající kvašením žitné mouky a pak kvásek, který se dělal z droždí/kvasnic. Dnes už postupně všichni přešli na termín kvásek i pro klasický kvas. Cože je škoda.

+2/−1
doporučit
28.7.2018 8:36
Foto

R66a35d71o31v12a62n 61P13a50j21o71n62k 6635282915757

Fandím a přeji! Skvělý, poctivý výrobek. Je to ale dřina a ty lidi co to dělaj obdivuji. Jen houšť! Zdravím do Janova!!!

+1/0
doporučit
28.7.2018 23:34

I54v63a13n 83M67i87n16á78ř 7372704297881

Velmi často se setkávám s chlebem, který má do tvrda upečenou kůrku - uvnitř je však - až mazlavě měkký.

+1/0
doporučit
28.7.2018 15:43

V80o39k65o36u48n 80V77l82a36d87i41m48i68r 8872148939868

Ano, chce to odvahu.

Ono to porad prijde levneji dat za kilo dobreho chleba 200 korun nez jet pro nej do Bavorska.

A s dobrym chlebem v Praze a okoli je to stejne jako s tou jehlou ve stohu slamy.

+1/0
doporučit
28.7.2018 13:55

L26i79b50o59r 55F94i38l49á67k 2752786282916

Jiří Koláček: Vzal jsem to trochu vážně. Bydlel jsem v Bedřichově, což je obec, která žije podnikáním. Jsou tam kvalitní penziony a restaurace. Mě samotného vždycky zaráželo, proč nakupují to nejlevnější pečivo v obchodních řetězcích a podávají ho k domácím paštikám, klobáskám a skvělým domácím polévkám. Když jsem se s nimi o tom bavil, vždycky mi říkali, že se tady žádná pekárna neuživí. Já jim ale říkal, že by se tu mohla uživit kvalitní pekárna.

------------

Musí zajet do Smržovky-Maškova pekárna. A že už nějaký pátek funguje, tu pan Koláček musí znát.;-)

+1/0
doporučit
28.7.2018 13:54

P93a40v43e71l 31S20o54b45o23t82k50a 5180484

Za kvalitu se platí.

Proto běžně koupíte chleba mizerný, ale levný.

+1/−1
doporučit
29.7.2018 10:29

J65i32ř64í 24N79o82v22o90t21n90ý 4786382342446

Výborně, chválíme. Ta pšenice je jed.

+1/−5
doporučit
28.7.2018 17:04

E37w85a 80N15o97v64o43t93n10á 1151962657932

Určitě moc šikovný člověk ale trosku naivní prý sametová revoluce! ;-D;-D;-D

+1/−8
doporučit
28.7.2018 13:47

J48a51n 12K96o98m51r17s38k16a 8842522958942

Nevím, myslel jsem že každý učeň který se vyučí na pekaře zvládne udělat dobrý chleba.

Nejhorší jsou ty rekvalifikace, vystuduji vysokou školu zadarmo, ale nakonec budu amatérsky péci chleba v troubě.

Tak ale hlavně je důležité, že jsou pekaři kteří dělají normální chleba a za normální cenu. A tím nemyslím Šumavu vytvořenou levně a průmyslově pro hyper-super-market.

0/−14
doporučit
28.7.2018 15:57





Finance.iDNES.cz radí

Víte, že půjčku můžete vyřídit kompletně on-line?

Další rady k nezaplacení

Dopřejte si vše a přesto utrácejte chytře!

V sekci osobni.finance.idnes.cz naleznete výhodné nabídky finančních produktů, energií a telefonování.

Vstupte do obchodu

Poraďte se s odborníkem

Nevíte si rady s finančními otázkami? Naši odborníci vám vždy poradí v každé životní situaci.

Vstoupit do poradny

Najdete na iDNES.cz