Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Salát občas zbude, kachna nikdy. Jak a za kolik obědváme v práci

Obědová menu za poslední léta poznamenalo hodně trendů. Krabičky se zdravým jídlem, veganská a raw strava, menší porce, rozmanitost národních kuchyní. Zaměstnanci však stejně nejčastěji utrácejí za vepřo knedlo zelo, svíčkovou či guláš se šesti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a84n 90L97á68n84i16k

6. 11. 2019 21:37

tak jsme se asi nechtěně dozvěděli, proč Idnes píše takové nesmysly, klasický redaktor žije v sociální bubline pražské kavárny, kde se pije sojové laté, maso je sprosté slovo a do teď si mysleli, že nejenergičtější jídlo je avokádová pomazánka.... :-D

1 3
možnosti

Úplně stejně by se dalo reagovat, že vy žijete v bublině čtyřky bez větráku, kde se k obědu v práci pije pivo a představa lehkého jídla je bramborový salát s řízkem.

0 0
možnosti

Všechno marno. Jezdíme do Itálie s českou CK. Mívali k večeři výběr z 5 chodů. 2 české klasiky, 2 italská jídla, 1 vegetariánské. Teď už mají jen 1 italské. Na dotaz proč?, majitelka odpověděla, že stejně nejvíc lidí jí svíčkovou, guláš, výpečky, řízek....

Tak lidi jedou do Itálie a v tom vedru se večer nacpou moravským vrabcem a spokojeně na terase chlemtají české pivo.

0 1
možnosti

J64a91k63u70b 83V93a57š88k84o

6. 11. 2019 23:02

Pro Vás je nepochopitelné, že někdo jí na dovolené v zahranici české jidlo a pije české pivo ........ Pro mě je zase nepochopitelné, že na dovolenou jede někdo s cestovkou, ale na rozdíl od Vás mě to nijak nepohoršuje. Žít a nechat žít.......

0 0
možnosti

Tak ono záleží i na tom, jak ty jiné kuchyně umí kuchaři uvařit. V jedné jídelně se sice snažili vařit aspoň jedno "zdravé" jídlo, ale ne vždycky to bylo poživatelné. Nevím, jestli šmakoun a pohanková sekaná jsou opravdu tak hnusné nebo je jen neuměli udělat. Ale třeba ryby fakt většinou uvařit neuměli, obvykle byly jak chroští, ty nemělo cenu si dávat.

0 0
možnosti

J39a69n 83C17h42o11d59u87r16a

6. 11. 2019 10:25

Nerozumim tomu, proc by se meli cateringove firmy snazit ZLOMIT nase chute. To je jak z politicke rubriky.

5 0
možnosti

To, že u nás v kantýně vládne smažené cokoli, omáčky s knedlíkem a neidentifikovatelné převoznické kotlíky, přeštické zázraky a jakési měšce, jsem do té kantýny přestala chodit. A nosím si jídlo z domova, sice tím přicházím o společenskou část oběda, ale aspoň vím, co jím.

0 0
možnosti

"Důležitý" příspěvek, už před 2 týdny a už je to tu zpátky. Dejte to na Premium, tam to nikdo nečte.

0 0
možnosti

Stravenka od firmy v hodnotě 110 Kč.

Teplé hlavní jídlo s polévkou za 67 Kč.

0 0
možnosti

Mě fascinují trvale stoupající ceny normálních jídel v restauracích - za minutku běžně 250 Kč - čili cca 10 €..

Za to se najíte i v restauraci s mnohem vyššími mzdovými náklady (na západ od našich hranic)..

Zvláštní - buď naši restauratéři mají vyšší marži, nebo dělají něco špatně.. :-)

5 0
možnosti

A nebo dělají něco špatně lidi, co tam stejně jdou, i když by se stejně dobře a levněji najedli jinde.

7 0
možnosti

Tedy, nějak se nemůžu dopočítat...

"Každý den jim připravují čtyři jídla. Tento týden například zeleninový salát s rukolou a kuřetem, bramborové šišky s mákem nebo rybí filé s restovanými žampiony."

0 0
možnosti

H54o58r97s61k73ý 42P84e81t42r

6. 11. 2019 12:21

Najděte si ve slovníku význam slova "například".

3 0
možnosti

Menší porci bych nenazýval trendem ale snahou podnikatele víc vydělat...

7 0
možnosti
  • Nejčtenější

SVJ si bude brát úvěr na opravu balkonů. Musím platit, i když ho nemám?

25. dubna 2024

Výhodou bytu ve vlastnictví je, že ho můžete kdykoli prodat, pronajmout či rekonstruovat, aniž...

Spoření v eurech se v bankách vylepšilo. Víme, kdo má nejvyšší úrok

24. dubna 2024

Premium Mít doma v šuplíku eura nedává velký smysl. Zvlášť když jde o větší částku. A nedává ani smysl...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Chtěla ušetřit na elektřině. Za změnu dodavatele měla platit přes 30 tisíc

26. dubna 2024

Ceny energií se u jednotlivých obchodníků liší, mezi nejlevnějšími a nejdražšími produkty mohou být...

Fenomén Koh-i-noor. Žlutá tužka z Budějovic píše svůj příběh už 135 let

20. dubna 2024

Nebýt Elisabeth Hardtmuthové, která už nechtěla prát manželovy košile ušmudlané od uhlu, Koh-i-noor...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vzdělání nestačí. O profesní kariéře často rozhodují měkké dovednosti

22. dubna 2024

Pracovní trh se dynamicky vyvíjí a neustále přináší nové výzvy. Zaměstnavatelé v dnešní době...

Mucholapky z Židlochovic jsou exportní hit s milionovým obratem

27. dubna 2024

Jejich výrobek zná každý český chalupář. A často mu jeden nestačí. Přesto Papírna Moudrý stačí...

Chtěla ušetřit na elektřině. Za změnu dodavatele měla platit přes 30 tisíc

26. dubna 2024

Ceny energií se u jednotlivých obchodníků liší, mezi nejlevnějšími a nejdražšími produkty mohou být...

Cestovní kanceláře posilují. Proč dává zájezdům přednost stále více lidí?

26. dubna 2024

Premium Cestování do zahraničí loni poprvé překonalo úroveň před pandemií covidu, čísla se tak dostala na...

Češi stále proudí do IT rekvalifikací. Chtějí do stabilního oboru s vysokými platy

25. dubna 2024

Podle dat ČSÚ za 4. čtvrtletí 2023 byla v IT pracovních pozicích jedna z nejvyšších průměrných...