Obchodní dům.cz zřídil nové logistické centrum (tisková zpráva)

Pro rychlejší odbavování objednávek a pro snahu maximálně vyhovět časovým požadavkům zákazníků, otevřel Obchodní dům.cz další distribuční centrum, a to v Praze.
Obchodní dům.cz - největší čistě elektronický obchod v České republice (zdroj: Deloitte & Touche – Tržby českých internetových obchodů v roce 2000) - je provozovaný od roku 1998 společností K. D. Marketing s.r.o. a zabývá se především prodejem domácích elektrospotřebičů, spotřební elektroniky a mobilních telefonů.

Až donedávna tento internetový obchodní dům vyřizoval veškeré objednávky včetně rozvozů zboží zákazníkům ze dvou distribučních center, a to z Mladé Boleslavi a z Brna. Z důvodů rychlejšího odbavování objednávek a snahy maximálně vyhovět časovým požadavkům zákazníků právě na rozvozy zboží, bylo otevřeno další distribuční centrum, a to v Praze.

Jeho otevřením Obchodní dům.cz potvrzuje trend neustálého zkvalitňování a rozvoje svých služeb zákazníkům.

Dopřával si dovolenou, dva tisíce na malé děti neplatil. Co s tím?

S neplacením výživného se setkává až padesát procent rodičů samoživitelů. Téměř čtyřicet procent dětí z rozvedených rodin žije na hranici chudoby. Čísla jsou...  celý článek

Víte, jak přejít k jiné bance? Otestujte svoje znalosti

Asi většina z nás má u některé z bank běžný účet. Třeba jen proto, aby měla kam chodit výplata nebo abychom mohli platit kartou. Vyznáte se v bankovních...  celý článek

Kdo vydělá a kdo prodělá na růstu minimální mzdy