Obchodní dům.cz zřídil nové logistické centrum (tisková zpráva)

• 3
Pro rychlejší odbavování objednávek a pro snahu maximálně vyhovět časovým požadavkům zákazníků, otevřel Obchodní dům.cz další distribuční centrum, a to v Praze.
Obchodní dům.cz - největší čistě elektronický obchod v České republice (zdroj: Deloitte & Touche – Tržby českých internetových obchodů v roce 2000) - je provozovaný od roku 1998 společností K. D. Marketing s.r.o. a zabývá se především prodejem domácích elektrospotřebičů, spotřební elektroniky a mobilních telefonů.

Až donedávna tento internetový obchodní dům vyřizoval veškeré objednávky včetně rozvozů zboží zákazníkům ze dvou distribučních center, a to z Mladé Boleslavi a z Brna. Z důvodů rychlejšího odbavování objednávek a snahy maximálně vyhovět časovým požadavkům zákazníků právě na rozvozy zboží, bylo otevřeno další distribuční centrum, a to v Praze.

Jeho otevřením Obchodní dům.cz potvrzuje trend neustálého zkvalitňování a rozvoje svých služeb zákazníkům.