náhledy
„Já při pečení chleba relaxuji, zpomalím a odtrhnu se od dnešní ukvapené doby, protože spěch kvásku nesvědčí,“ říká Lubomír Kobéda.
Autor: archiv KváseCZECH
„Mám dvě dcery a skvělou manželku,“ říká Lubomír Kobéda.
Autor: archiv KváseCZECH
Chleba peče i pro vlastní rodinu.
Autor: archiv KváseCZECH
Lubomír Kobéda je ženatý a má dvě dcery.
Autor: archiv KváseCZECH
Stačí zasedačka a už to ve firmě voní chlebem.
Autor: archiv KváseCZECH
„Teď mám jednu úplně novou zkušenost, pečení chleba v mateřské školce, kde dětem vysvětlujeme, jak vznikne chléb od zrníčka obilí až po krajíc chleba,“ říká podnikatel.
Autor: archiv KváseCZECH
„Na každém kurzu je jedinečná a velmi pozitivní atmosféra,“ říká Lubomír Kobéda.
Autor: archiv KváseCZECH
„Kvásek je ale jenom první krok k úspěšnému pečení, je potřeba použít do těsta kvalitní ingredience a dodržet předepsaný postup,“ říká Lubomír Kobéda.
Autor: archiv KváseCZECH
„Na každém kurzu je jedinečná a velmi pozitivní atmosféra,“ říká Lubomír Kobéda.
Autor: archiv KváseCZECH
Není rohlík jako rohlík.
Autor: archiv KváseCZECH
Základem dobrého pečiva je kvalitní kvásek.
Autor: archiv KváseCZECH
Kváskové balíčky putují i za hranice.
Autor: archiv Kváse CZECH
Lubomír Kobéda
Autor: archiv KváseCzech