náhledy
Alexandra Flašarová chtěla jako dítě být zmrzlinářkou.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Raw makronky
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
„Když jsem začínala, prodávala jsem tak 150 makronek měsíčně, dnes jsem na počtu zhruba 600, 700 kusů,“ říká Alexandra Flašarová.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Alexandra Flašarová
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Alexandra Flašarová začala podnikat loni v listopadu.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Alexandra Flašarová
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Makronky museli ochutnat všichni, rodina, přátelé i známí.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Dnes Alexandra Flašarová vyrábí sedm druhů raw makronek.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
„Musím vyrobit tři stovky makronek a pět dortů. Jestli je udělám dnes odpoledne, nebo zítra večer, to je jen na mě,“ říká Alexandra Flašarová.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
„Jednou bych chtěla mít vlastní kavárnu s raw dezerty,“ říká Alexandra Flašarová.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA