náhledy
"Švýcarsko je skvělé v tom, že se zde ucházíte o práci s pracovním vysvědčením. Když vás vyhodí, protože kradete a jste zloděj, již nikde vás nezaměstnají, protože máte škraloup zapsaný v pracovní knížce," přibližuje šéfkuchař Radek Šubrt..
Autor: Petr Topič, MAFRA
"Přirozený respekt si musíte vypěstovat tím, jak se chováte a jak se tváříte. Já to mám po tátovi, když se blbě zatvářím, lidi mají respekt," poznamenává Radek Šubrt.
Autor: Petr Topič, MAFRA
"Podnikání je i o štěstí a o partě. Bez lidí nemohu svůj obor dělat," říká šéfkuchař Radek Šubrt, která zaměstnává cellem 34 lidí. Tento jeho tým pracuje v restauraci Amade v Praze.
Autor: Petr Topič, MAFRA
"Fandím řemeslům, protože úředníků máme už hodně. Řemeslník bude vždycky důležitý," říká šéfkuchař Radek Šubrt.
Autor: Petr Topič, MAFRA
"Restaurace Amade je v centru Prahy na krásném místě, ale dostat sem zákazníka nebylo snadné," říká šéfkuchař Radek Šubrt.
Autor: Petr Topič, MAFRA