Tisková zpráva: www.investice.cz – nejrychlejší cesta na americké burzy!

Profesionální internetový server obchodníka na US trzích Böhm & partner, a.s. nabízí odbornost, srozumitelnost a obsáhlost informací v on-line režimu.
Obchodování na amerických trzích s produkty aktiv a K přednostem serveru www.investice.cz nepochybně patří:
- celodenní zpravodajský servis, přinášející s minimálním zpožděním aktuální zprávy o širokém spektru amerických firem a vývoji cen jejich akcií
- události pravidelně se opakující, jako např. makroekonomická data, se na stránkách Investice.cz objevují okamžitě po jejich zveřejnění. Makroekonomická data se stávají klíčovým zdrojem informací udávajícím směr obchodování v den, kdy jsou zveřejněna.
- profily nejvýznamnějších firem a základní informace o jejich akciích
- výhradně respektuje obchodní dny v USA, a řídí se tedy celoročně nikoliv českým, ale americkým kalendářem svátků a volných dní
- obsáhlé a srozumitelné naučné stránky, zaměřené na možnosti (a rizika) obchodování v USA, vliv makroekonomických ukazatelů na dění na trhu
- srozumitelné a přehledně zpracované odpovědi na nejčastější dotazy zájemců o obchodování v USA
- pravidelné shrnutí nejdůležitějších událostí dne formou komentáře - denní po ukončení obchodování, týdenní formou výhledu do následujícího týdne
RYCHLOST, SROZUMITELNOST, OBSÁHLOST.
Böhm & partner, a.s. - obchodník s cennými papíry, založen v roce 1996. Za rok 2000 dosáhl hrubý zisk ve výši 551 000 Kč a na amerických trzích zprostředkoval obchody v objemu za cca 5,5 mld. Kč.V rámci vstupu on-line brokera Böhm & partner do finanční skupiny Dimension, a.s. na přelomu roku došlo k navýšení základního jmění na 27 mil. Kč. Klienti, kteří využívají produkt amerického on-line brokera Böhm & partner SONIC 2000, disponují vlastními unikátními účty v americkém vypořádacím středisku.
další informace:
info@investice.cz

Víte, jak přejít k jiné bance? Otestujte svoje znalosti

Asi většina z nás má u některé z bank běžný účet. Třeba jen proto, aby měla kam chodit výplata nebo abychom mohli platit kartou. Vyznáte se v bankovních...  celý článek

Unikátní sonda do hospodaření: v čem chybují rodiče a děti

Ve vytváření finanční rezervy Češi za poslední rok polevili. Počet lidí, kteří mají finanční polštář, poklesl oproti loňskému roku o 11 %. Zhruba polovina...  celý článek

Zaplacením faktury podnikatel uzavírá roční smlouvu. Ilustrační snímek
Vymysleli fintu, jak pro nepozornost inkasovat beztrestně tisíce

Obchodní nabídky nejrůznějšího druhu nacházíme ve firemní poště často. Ale pozor, existují firmy, jejichž obchodní nabídka vypadá jako faktura. A i když ji...  celý článek

Volební preference STEM: ANO posiluje, podpora ČSSD spadla pod 10 %

Necelý týden před volbami dál posilují preference hnutí ANO. Raketový nárůst zaznamenala SPD. Rostou také Piráti. Naopa... celý článek

Grafton Recruitment Praha
AUTOELEKTRIKÁŘ, SLANÝ, až 28 000 Kč/měs.

Grafton Recruitment Praha
Středočeský kraj