Tisková zpráva - „Zeptej se mě na cenu“ navrhněte si komunikační řešení pro Vaši kancelář

Společnost Alcatel přináší na trh unikátní webovou aplikaci, která pomůže laikům i odborníkům ve výběru telefonní ústředny

Unikátní webová aplikace pomůže ve výběru telefonní ústředny laikům i odborníkům

Značně usnadněnou práci má od nynějška každý, kdo uvažuje o koupi telefonní ústředny pro svůj podnik či firmu. Pod názvem „Zeptej se mě na cenu“ spustila společnost Alcatel internetovou aplikaci, která provede zájemce o koupi telefonní ústředny celým procesem výběru, nabídne mu optimální řešení, spočítá cenu a kontaktuje zájemce s prodejcem – to vše na adrese www.alcatelplus.cz/config Zařízení je unikátní především tím, že do tohoto segmentu trhu přináší otevřenost a vstřícnost vůči zákazníkům, která zde prozatím nebyla zcela obvyklá - jak laikové, tak odborníci si mohou vybrat požadované řešení a okamžitě zjistí jeho cenu.

Výběr komunikačního řešení může probíhat ve dvou úrovních – v první fázi zájemce uvede, kolik se v jeho firmě používá telefonních přístrojů a počítačů a aplikace mu nabídne okamžité řešení. Ve druhé, odbornější fázi nabízí aplikace další upřesnění, které může zákazník sám měnit – zohlednit analogové, digitální a ISDN připojení, měnit počet vnitřních a vnějších linek, zahrnout bezdrátové přístroje, VOIP, rozšíření ústředny o systém DECT a další. Obdobným způsobem je možno navrhnout k ústředně datovou síť LAN skládající se z aktivních prvků.

Společnost Alcatel očekává, že aplikace „Zeptej se mě na cenu“ přispěje výrazným způsobem k informovanosti zákazníků o jejích produktech v oblasti telefonních ústředen pro malé a střední podniky až do 150 zaměstnanců a navíc zcela novým způsobem zdokonalí jejich prodejní servis.

Zaplacením faktury podnikatel uzavírá roční smlouvu. Ilustrační snímek
Vymysleli fintu, jak pro nepozornost inkasovat beztrestně tisíce

Obchodní nabídky nejrůznějšího druhu nacházíme ve firemní poště často. Ale pozor, existují firmy, jejichž obchodní nabídka vypadá jako faktura. A i když ji...  celý článek

Víte, jak přejít k jiné bance? Otestujte svoje znalosti